Портфолио

18765858 1649974478375867 3385266794512831672 n

На 03.06.2017г. в София се проведе първият за България Фестивал на Енергийната Психология.

Събитието продължи цял ден като лектори бяха шест дами, сертифицирани практици по методите на енергийната психология, членове на БАРЕП. Освен лекции имаше и практическа част, в която всички посетители успяха лично да преживеят и усетят ефективността на енергийната психология.

 

 

Kar3seminar1

ТЕС Мастър Карл Досън даде интервю за предаването "Здравето отблизо" на Българската национална телевизия. Това е третото му посещение в България, по време на което той обучи български практици по Пренареждане на Матрицата, метод от енергийната психология, създаден от него и базиран на ТЕС.

 Гледайте цялото интервю по БНТ

 

 

 

Karl BTV

По време на второто си посещение в България, ТЕС-мастър Карл Досън гостува в предаването ‘‘Духът на здравето‘‘ по bTV.

Водещата д-р Неделя Щонова разговаря с него и с Ирена Рельовска-Бартън, председател на БАРЕП, за себеразгромяващите вярвания, които ни разболяват. 

 

 

acupointlateralОще едно научно изследване, с което можем да си обясним защо енергийната психология работи ефективно:

Компютърна томография разкривa анатомичните структури на акупунктурните точки. Това ново откритие показва физическото им съществуване в тялото. 

Акупунктурните точки имат по-висока плътност на микро-съдовете и съдържат голямо количество на еволвентни микросъдови структури. Не-акупунктурните точки не проявяват тези свойства.

 

 

 

Здравето изисква препрограмиране на възприятията за стрес 

На 8-ми октомври Председателят на Българската асоциация за развитие на енергийната психология, Ирена Рельовска-Бартън беше  гостUntitled в предаването "Духът на здравето" по БиТВ.

Броени дни след като г-жа Бартън и д-р Неделя Щонова се върнаха от Втора световна конференция по Пренареждане на Матрицата в Бирмингам, Великобритания, те  цитираха научни доклади, според които биологията на тялото се ръководи от интерпретацията на околната среда и генерира хормонална среда, която води до здраве или болест. 

 

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org