Sharon babyСаймън не даваше да бъде държан или докосван от родителите си от деня на раждането си. Разказвайки историята на раждането му, майка му Сара, спомена, че не е знаела, че ключицата му се счупила по време на раждането, което засилило травмата от болезненото раждането, при което използвали форцепс. Когато Саймън бил бебе и Сара се опитвала да го държи, за да го нахрани, той пищял. Трябвало да го подпира на стола, за да го храни от шише. Три месеца по-късно лекарите най-накрая открили, че има счупена ключица.

 

pexels photo 322070Често срещаме хора на възраст 20, 30, 40 години, но това е само привидно. Дълбоко в себе си, те са заседнали в ранна детска възраст и все още очакват любовта, която не са получили. И остават там, докато не се научат да обичат себе си.
 
Различните възрасти имат различни потребности, което означава, че вниманието и любовта, която очакваме от нашите родители се променят с всяка изминала година.
 
Ранното детство е периодът, в който се изгражда доверие, така че любовта на тази възраст представлява състрадателна загриженост на майката за нуждите на детето.

 

pexels photo 568027При първата ни среща тя беше на 46 години. В последните 3 от тях потопена в почти постоянна депресия. От какво ли не. Но най-вече от безизходните отношения с мъжа си. Заради пиянството му. Заради агресията му. Заради физическото насилие. Заради финансовата зависимост от него. Заради страданията, които двамата причиняват на 16-годишната си дъщеря. Два пъти опитвала да го напусне, но се връщала след броени дни. Жената пиеше антидепресанти от години и имаше диагноза „биполярно разстройство“. 3 години ходила на класическа психотерапия. Подлагала се на регресия, старала се да прави йога. Не успяла да се измъкне от омагьосания кръг.

Karl sm1ТЕС-Мастър и автор на бестселъра на Хей Хаус „Пренареждане на Матрицата с ТЕС" и създател на едноименната терапевтична техника

КАРЛ ДОСЪН ще проведе в София семинари за обучение на практици по Пренареждане на Матрицата - 28 – 31 октомври 2016 г.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org