Как да се справим с негативните емоции – с хомеопатия и ТЕС
Юни 16

Как да се справим с негативните емоции – с хомеопатия и ТЕС

Внезапна уплаха, страх, гняв, възмущение и др. емоционални състояния претоварват вегетативна...

 

Внезапна уплаха, страх, гняв, възмущение и др. емоционални състояния претоварват вегетативна...

Зарежда картата...
 • happywoman

  С радост Ви каним на първото в България по рода си събитие ‘‘Как да се справим с негативни емоции - с хомеопатия и ТЕС’’, организирано съвместно от Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и Център за здраве и образование ‘‘Едикта‘‘.

  Стресовите ситуации, враждебната среда са предизвикателство пред здравето. При добра имунната система организмът се справя с определени вредни влияния и възстановява своя емоционален и  физически баланс.

  Внезапна уплаха, страх, гняв, възмущение и др. емоционални състояния провалят концентрацията и самочувствието ни. От друга страна те се отразяват и на здравето ни като претоварват вегетативна нервна система, която поражда остри психосоматични симптоми като сърцебиене, задушаване, безсъние и др. Прилагането на медикаменти дава множество странични ефекти и хората търсят алтернативни подходи. Съчетаването на хомеопатия и енергийна психология може да даде бързи и ефективни резултати без употреба на химически вещества.

  Способността да изпитваме различни емоции е част от механизмите ни за добра адаптация. Емоциите придават цвят на живота ни, но когато те станат прекалено интензивни или се задържат прекалено дълго в нас, могат да станат причина за нарушаване на равновесието в организма (хомеостазата), в резултат на което е възможно да се появят различни заболявания.

  Ще Ви представим модели за здраве и болест, използвани в хомеопатията и енергийната психология, разкриващи връзката между физическото тяло и емоциите на човека.

  Техниките за емоционална свобода (ТЕС) е най-популярния метод от енергийната психология и се оценява като един от най-големите пробиви за последното столетие в областта на лечението на тяло-ум. Представлява потупване на акупунктурни точки, докато се мисли и говори за даден проблем (негативна емоция или болка).

  Методът е прост, усвоява се буквално за минути, и дава изключителни резултати за емоционални, психологически и физически проблеми като паник-атаки, пост-травматичен стрес, депресии, фобии, безсъние, високо кръвно и т.н.. Всеки може да прилага ТЕС самостоятелно, ето защо е толкова подходящ когато ни залеят неприятни емоции.

  homeopathy remediesХомеопатията е метод с над 200 годишна история и доказан успех в лечението на соматични и психосоматични състояния.

  Хомеопатичните лекарства представляват енерго-информационни стимули, които помагат на организма да се освободи от негативните емоции по специфичен начин.

  Когато използвате ТЕС и хомеопатични лекарства навреме, предотвратявате фиксирането на негативните емоции и възникващите от това усложнения в голям процент от случаите. Някой от лекарствата можете да използвате и за облекчаване на симптоми в хронични състояния, докато получите професионална хомеопатична помощ.

  Хомеопатия и ТЕС хармонизират работата на всички органи, системи и енергийни структури в тялото. Балансираната им работа в единна мрежа наричаме здраве. 

  • Ако сте емоционална натура и негативните емоции лесно нарушават равновесието ви
  • Ако искате да внесете повече увереност и спокойствие в живота си
  • Ако търсите лесен и ефективен начин, който е на върха на пръстите ви и отнема минути

   

  Заповядайте на 16 юни от 18.30ч до 21.00 часа в Хотел Централ на демонстрацията

  Как да се справим с негативните емоции – с хомеопатия и ТЕС

  Водещи:

  dora pachovaД-Р ДОРА ПАЧОВА - лекар-хомеопат с 23-годишна практика и активна дейност за разпространение на този лечебен метод в България, директор на Център за здраве и образование "Едикта". Освен интервютата в медиите и лекции по различни здравни теми, д-р Пачова преподава класическа хомеопатия на лекари по хуманна, дентална и ветеринарна медицина у нас и в чужбина. Председател е на Асоциация на лекарите хомеопати в България, член на Подкомитета по образование на Европейския комитет по хомеопатия, представител на България в Международната медицинска хомеопатична лига. Д-р Пачова е редовен участник в международни научни форуми по хомеопатия.

  Какво трябва да съдържа "спешната домашна хомеопатична аптечка"? - участие на д-р Пачова в предаването "Духът на здравето" по bTV

   

  Irena smallИРЕНА РЕЛЬОВСКА-БАРТЪН - председател на БАРЕП. Единствената българка с академичен сертификат по ТЕС от създателя им Гари Крейг; член на международната асоциация за развитие на меридианните техники ААМЕТ International, преподавател по енергийна психологиякъм Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания). Ирена посвещава силите си повече хора в България да направят техниките от енергийната психология част от живота си.

  Гледайте гостуването й в психологическото предаване по телевизия BulgariaOnAIR посветено на Техниките за емоционална свобода (ТЕС).

   

  На това събитие ще разберете:

  • как с помощта на хомеопатия и ТЕС можете да овладеете внезапни негативни емоционални състояния.

  • ще ви запознаем с хомеопатични лекарства, които да ви бъдат под ръка при спешни негативни ситуации, когато ви задушават страх, гняв или ужас

  • ще научите какво представлява Основната рецепта в ТЕС и как да я прилагате върху себе си за освобождаване от негативни чувства.

  • ще научите как да подобрите здравето си като подобрите емоционалното си състояние

   

  Програма:

  18. 30 –– 19.30 – хомеопатична лекция с въпроси и отговори

  19.30 – 19.40 –  почивка

  19. 40 – 20.40 – демонстрация на ТЕС – лекция с групова практика

  20. 40 – 21. 00 – въпроси и отговори

   

  Вход: 15 лв на място

  За да се запишете попълнете формата за записване

   

 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, Хотел Централ, Бул. Христо Ботев 52
 • Включете администратори
  Анелия Петрова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org