Демонстрация на Пренареждане на Матрицата
Юни 01

Демонстрация на Пренареждане на Матрицата

„ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА“ (или Matrix Reimprinting) е терапевтична техника надграждаща ТЕС,...

 

„ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА“ (или Matrix Reimprinting) е терапевтична техника надграждаща ТЕС,...

Зарежда картата...
 • Кога: 05.12, от 11.00 до 13:00 часа

  Къде: Венус Конферентен Център, бул. Дондуков 9, София (на ъгъла с ул. "Бачо Киро")

  Вход:  свободен с предварително записване ТУК.

  „ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА“ (или Matrix Reimprinting)  е терапевтичен метод,  надграждащ ТЕС (Техниките за емоционална свобода). Разработена е през 2008 г от един от 29-мата ТЕС мастъри в света Карл Досън. Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се деценсибилизира стресцентъра в мозъка (амигдалата), с което се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

  Пренареждане на Матрицата се прилага за същите психо-емоционални (панически, пост-травматични и депресивни разстройства, фобии), психо-соматични (високо кръвно, свръхтегло, хранителни разстройства и т.н.) или физически проблеми (като спомагателна терапия при алергии, фибромиалгия, физическа болка и т.н.), както и ТЕС, но заради медитативнвата компонента стига с лекота до по-дълбоки пластове на ума.Както и другите техники, базирани на въздействието върху меридианите в тялото, Пренареждане на Матрицата е подходяща за всички онези състояния когато употребата на медикаменти или други химически вещества е невъзможна или нежелана (напр. при бременни, деца или при липса на ефективни алопатични подходи).

  Направените иследвания с енцефалограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън). Ето защо чрез прилагането й се откриват неосъзнати емоции, скрити в подсъзнанието, включително до преживявания от най-ранна детска възраст и дори минали прераждания. 

   

  Интуитивна техника, Пренареждане на Матрицата лесно стига до корена на проблема. Изключително ефективна е зацеленасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, е че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с новиТова драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота. Много хора, които я прилагат имат дълбоко-трансформиращи и мистични преживявания.

   

  Водещ  Ирена Рельовска-Бартън, единствената българка с академичния ТЕС-сертификат на Гари Крейг и преподавател по енергийна психология към британската Академия по ТЕС и ПМ. Основател и председател на БАРЕП, тя е и единствената българка, членуваща в международните професионални организации за енергийна психология AAMET International и The AMT. От 2010 г. активно популяризира енергийната психология в България чрез интервюто по телевизията, статии, демонстрации и обучения за професионалисти. Видеоклиповете ѝ с ТЕС са гледани десетки хиляди пъти.

   

   

  Карл Досън е един от 29 мастъри в цял свят на Техниките за емоционална свобода – статут, даден от самия Гари Крейг, създателя на ТЕС. Обучил е няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в Европа, Америка, Азия и Австралия. Изнася лекции и популяризира ТЕС и ПМ на международни форуми по света в областта на здравето и себеразвитието редом до Луиз Хей, д-р Брус Липтън, Грег Брейдън, Каролин Мейс, Мариан Уилямсън, д-р Дейвид Хамилтън, Лин Мактагарт и др.

  През 2014 г. на български излезе първата му книга „Пренареждане на Матрицата с ТЕС", издадена на 10 езика по света, а през януари 2016 г. се очаква на български и втората му книга: „Промени убежденията си, за да промениш живота си" (изд. „Аратрон")Вижте тук интервюто, дадено за БНТ по време на първото му идване в България.

   

   

  Кога: 05.12, от 11.00 до 13:00 часа

  Къде: Венус Конферентен Център, бул. Дондуков 9, София (на ъгъла с ул. "Бачо Киро")

  Вход:  свободен с предварително записване ТУК.

   

 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  Sofia, bul. Dondukov 9
 • Включете администратори
  Анелия Петрова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org