Здрави и щастливи – с хомеопатия и ТЕС
Юли 02

Здрави и щастливи – с хомеопатия и ТЕС

Внезапна уплаха, страх, гняв, възмущение и др. емоционални състояния претоварват вегетативна...

 

Внезапна уплаха, страх, гняв, възмущение и др. емоционални състояния претоварват вегетативна...

Зарежда картата...
 • happywoman

  „Качеството на живота ни е пряко свързан с емоционалното ни здраве.

  Емоционалното здраве е в основата на самоувереността, а самоувереността е трамплина на успеха в коя да е област на живота.“

  Гари Крейг, създател на Техниките за емоционална свобода (ТЕС)

  Какво мислим и чувстваме към себе си и другите се отразява на качеството на живота ни и на успеха ни. Какво мислим и чувстваме има забележим биологичен ефект за нашето здраве. Изпитването на негативни емоции саботира действията ни и води до биологичен отговор в тялото – чрез ниско самочувствие и психо-соматични симптоми. Живеем ли дълго с тях неизменният резултат е адаптация на тялото към стреса чрез болест. Стресът е неизбежен, ето защо е важно да адаптираме нашата реакция към него.

  И хомеопатията, и ТЕС обръщат внимание на психо-соматичните симптоми и търсят емоционалната първопричина за болестта, за да ги елиминират по своя специфичен начин. Двете модалности прекрасно се допълват за изцелителен ефект на системата тяло-ум. И двете модалности са изключително подходящи там, където обикновените медикаменти не се препоръчват или предпочитат.

  Този практически семинар е за вас ако:

  •           сте претърпели голямо или серия от малки разочарования в живота

   

  •          нещата не се подреждат според плановете или желанията и това ви изпълва с негодувание и гняв

   

  •           сте се уморили да живеете с разочарование, негодувание и гняв и считате, че заслужавате да живеете щастливо

   

  На този еднодневен практически семинар ще Ви представим модели за здраве и болест, използвани в хомеопатията и енергийната психология,  и ще научите:

  -          конкретни хомеопатични продукти, които да ви помогнат да се освободите от разочарование, негодувание и гняв

  -          как да прилагате ТЕС за разочарование, негодувание и гняв

  -          как да влизате в състояние на емоционален комфорт и хармония независимо от негативните емоции

  -          как да се освобождавате от всяка неприятна емоция или физически дискомфорт

  -          как да станете господар на своите чувства и тяло

   

  По време на семинара щe практикувате Техниката на травмата без сълзи и Техника за преследване на болката от Техниките за емоционална свобода в групови практики, така че в края на семинара ще имате осезаема промяна в начина, по който с който се чувствате. В допълнение ще сте овладели един от най-ефективните методи за самопомощ, с който да управлявате емоциите си и да влизате с лекота в желаното емоционално състояние.

  Техниките за емоционална свобода (ТЕС) е най-популярния метод от енергийната психология и се оценява като един от най-големите пробиви за последното столетие в областта на лечението на тяло-ум. Представлява потупване на акупунктурни точки, докато се мисли и говори за даден проблем (негативна емоция или болка).

  Методът е прост, усвоява се буквално за минути, и дава изключителни резултати за емоционални, психологически и физически проблеми като паник-атаки, пост-травматичен стрес, депресии, фобии, безсъние, високо кръвно и т.н.. Всеки може да прилага ТЕС самостоятелно, ето защо е толкова подходящ когато ни залеят неприятни емоции.

  homeopathy remediesХомеопатията е метод с над 200 годишна история и доказан успех в лечението на соматични и психосоматични състояния.

  Хомеопатичните лекарства представляват енерго-информационни стимули, които помагат на организма да се освободи от негативните емоции по специфичен начин.

  Когато използвате ТЕС и хомеопатични лекарства навреме, предотвратявате фиксирането на негативните емоции и възникващите от това усложнения в голям процент от случаите. Някой от лекарствата можете да използвате и за облекчаване на симптоми в хронични състояния, докато получите професионална хомеопатична помощ.

  Хомеопатия и ТЕС хармонизират работата на всички органи, системи и енергийни структури в тялото. Балансираната им работа в единна мрежа наричаме здраве.

  Този практически семинар е за вас

  >Ако сте емоционална натура и негативните емоции лесно нарушават равновесието ви
  >Ако искате да внесете повече увереност и спокойствие в живота си
  >Ако търсите лесен и ефективен начин, който е на върха на пръстите ви и отнема минути

   

  Зповядайте на 02 юли от 09.30ч до 18.30 часа в Хотел Централ

  Вход: 97 лв. („доведи приятел“ -важи за двама)

  *Можете да доведете приятел на цената на един билет

   

  Запишете се като попълните формата за записване

   

  Водещи:

  dora pachovaД-Р ДОРА ПАЧОВА - лекар-хомеопат с 23-годишна практика и активна дейност за разпространение на този лечебен метод в България, директор на Център за здраве и образование "Едикта". Освен интервютата в медиите и лекции по различни здравни теми, д-р Пачова преподава класическа хомеопатия на лекари по хуманна, дентална и ветеринарна медицина у нас и в чужбина. Председател е на Асоциация на лекарите хомеопати в България, член на Подкомитета по образование на Европейския комитет по хомеопатия, представител на България в Международната медицинска хомеопатична лига. Д-р Пачова е редовен участник в международни научни форуми по хомеопатия.

  Какво трябва да съдържа "спешната домашна хомеопатична аптечка"? - участие на д-р Пачова в предаването "Духът на здравето" по bTV

   

  Irena smallИРЕНА РЕЛЬОВСКА-БАРТЪН - председател на БАРЕП. Единствената българка с академичен сертификат по ТЕС от създателя им Гари Крейг; член на международната асоциация за развитие на меридианните техники ААМЕТ International, преподавател по енергийна психологиякъм Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания). Ирена посвещава силите си повече хора в България да направят техниките от енергийната психология част от живота си.

   

 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, Хотел Централ, Бул. Христо Ботев 52
 • Включете администратори
  Анелия Петрова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org