Представяне на метода Пренареждане на Матрицата
Авг 19

Представяне на метода Пренареждане на Матрицата

Представяне на техниката пренареждане на матрицата

 

Представяне на техниката пренареждане на матрицата

Зарежда картата...
ul. "Tsar Simeon I" 27, 9000 Varna Center, Varna, Bulgaria
 • Мощно средство за справяне с емоционални травми и ограничаващи убеждения.

  Пренареждане на матрицата е терапевтичен метод от енергийната психология надграждащ ТЕС (техника за емоционална свобода) и позволява да намираме и да се освобождаваме от ограничаващи и негативни вярвания. Помага ни да се справяме лесно и бързо с травматизиращи събития в живота ни. Създател на тази техника е ТЕС мастър Карл Досън (Karl Dawson). Комбинира връзката тяло-ум с… квантовата физика. Техниката има положителен ефект върху множество физически, психически и емоционални проблеми.

  Пренареждане на матрицата е много нежна техника, която дава възможност да се освободите от множество травматични случки от живота си без да бъдете травматизирани отново. Изключително подходящ при деца, бременни и хора с различни състояния където прилагането на класически методи е невъзможно или ограничено. Допълва се прекрасно с алопатичната медицина и разнообразни терапии като хомеопатия, боуен терапия, су-джок, бахова терапия и други.

  Какво е пренареждане на матрицата?

  Пренареждане на матрицата представлява водена от терапевта медитация с ТЕС, която позволява да се връщаме към свои минали АЗ с цел да им помогнем да преодолеят по-лесно и ефективно травматични преживявания, да променят ограничаващи вярвания. Потупването по специфични акупресурни точки помага да се намали/премахне стреса и да се освободи емоционалния товар от различни случки в живота ни, които продължават да ни притесняват или да ни влияят.

  Техниката има огромен потенциал и влияе положително при разнообразни проблеми – психо-емоционални, физически, поведенчески. Дава възможност да се работи и с бъдещи събития, да помогне на клиента да вземе решения за предстоящи неща, да освободи финансови блокажи, при решаване на проблеми с партньора, семейството, на работното място.

  Заповядайте на това представяне на пренареждане на матрицата, където ще научите повече за метода и ще видите демонстрация с участник от публиката.

  Водещ: Яна Мицева, консултант по личностно развитие, практик по ТЕС и пренареждане на матрицата с дългогодишен опит в енергийната психология.

  ВАЖНО!!! Участие с предварително записване на телефон 0893 427142 или на e-mail lifelines@wservs.com.

  Вход: 10 лв.

  Кога?  На 19 август 2016 г. от 18 часа.

  Къде? Клуб-библиотеката „Виделина“ (адрес: гр. Варна, ул. "Цар Симеон I" 27, ет.2, ст. 6)

 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  ул.”Цар Симеон I” 27, гр. Варна, България
 • Включете администратори
  Яна Мицева - Life Lines

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org