Практически семинар „Погрижи се за себе си”
Фев 18

Практически семинар „Погрижи се за себе си”

Бързаме, бързаме, бързаме. Издигнали сме в култ да сме непрекъснато заети, непрекъснато да правим...

 

Бързаме, бързаме, бързаме. Издигнали сме в култ да сме непрекъснато заети, непрекъснато да правим...

 • Поемете си дълбоко дъх, издишайте с облекчение. Защото ние – Яна и Гергана – ще ви покажем как да се погрижите за духа и тялото си пълноценно.

   

  Елате на 18 февруари от 10 часа в читалище „Хамалогика” и вижте и усетете сами изумителните възможности на Ти-Тап и енергийната психология.

   

  Чували ли сте за Ти-Тап и енергийна психология?

   

  Ти-Тап е метод на мускулна активация, създаден и патентован от Тереза Тап в края на 90-те години на 20-ти век в САЩ. Ти-Тап не може да бъде лесно класифициран като кардио, стречинг или силова тренировка, защото всяко едно негово движение включва и трите едновременно.

   

  Упражненията са изключително прости, но същевременно много ефективни. Само 15 минути на ден, няколко пъти седмично, са напълно достатъчни, за да усетите техния благотворен ефект. Ако се изпълнява редовно и правилно, Ти-Тап помага на тялото да върне времето назад. Резултатът е стегнато и здраво тяло, здраво сърце, гъвкави стави и възстановен хормонален баланс.

  Енергийната психология е удивително съчетание между източна медицина и западна психология. Осъществява връзката между ума, тялото и душата. Води се от принципа, че всичко е енергия. Енергийната психология работи по-бързо от класическата психотерапия и по-ефективно от медикаментозната психотерапия, тъй като открива корена на проблема и го отстранява понякога само в рамките на 2-3 сесии.

  Техниките на енергийната психология доказано помагат при стрес, фобии, депресии, панически разстройства, пристрастявания, обсесивно-компулсивни разстройства, остри или хронични състояния с психоемоционален произход.

  На семинара ще ви запознаем по-подробно с Техника за емоционална свобода (ТЕС). ТЕС има множество ползи и системно прилагане можете драматично да подобрите качеството си на живот. С ТЕС можете да установите здравословни навици в различни направления – балансирано хранене, движение и спорт, добра организация на времето. ТЕС е великолепен инструмент за сваляне на стреса, подобряване на цялостното физическо състояние, подобряване на съня. Резултати можете да очаквате още по време на семинара.

  Обикновено е нужно много малко, за да се почувстваме по-здрави и по-щастливи. Ти-Тап и ТЕС ни дават точно това – бързи резултати, за кратко време.

  Семинарът е подходящ за хора от всички възрасти и физическо състояние, за жени и мъже, за бременни и майки с малки и големи деца, за активно спортуващи и за хора, които искат да започнат да се движат повече.

  Дори и най-дългият път започва с една малка крачка и ние ви каним да направите тази крачка заедно с нас.

  Любопитни ли сте да узнаете какво ще правим?

   

  Ето я програмата на семинара:

  10:00-10:30 – Запознаване. Представяне на енергийната психология

  10:30-12:00 – Първи стъпки в Ти-Тап

  12:00-13:00 – Почивка за обяд

  13:00-14:30 – Антистрес с ТЕС

  14:30-14:45 – Почивка и кратка Ти-Тап тренировка

  14:45-16:15 – Как да вкараме повече движение в деня си - без извинения

  16:15-17:00 – Дискусия върху практиките. Въпроси и отговори. Закриване на семинара.

   

  Билети:

  Ранно записване – 120 лв.

   

  Има само 10 билета ранно записване, така че побързайте! Бонус към ранно записалите се е 20 минутна безплатна онлайн сесия по избор с Яна или Гергана до две седмици след семинара.

   

  Нормален билет – 150 лв. (при записване и плащане на билета до 14 февруари 2017 г.)

   

  Билет последен шанс – 170 лв.

   

  Билет за двама - 280 лв. (при записване и плащане на билета до 14 февруари 2017 г.)

   

  ВИП билет – 200 лв.

   

  ВИП билетът включва 60-минутна сесия по избор с Яна или Гергана до две седмици след семинара. ВИП билета е нашето специално предложение към вас! Има само 5 такива билета, така че побързайте!

   

  Билети можете да закупите онлайн от Яна (плаща се по банков път), така и на място в читалище "Хамалогика".

   

  Цената на билета включва:

  -          Печатни материали

  -          Кетъринг

   

  Носете си удобни маратонки, малка хавлиена кърпа и бутилка с вода.

   

  Водещи: Яна Мицева и Гергана Радович

   

  Яна Мицева е консултант по личностно развитие. Занимава се е енергийна психология от 8 години. Раждането на първото й дете я поставя пред куп неизвестни и необичайни предизвикателства, които тя преодолява с помощта на ТЕС. Открива своята страст и мисия в това да помага на жените и семействата с деца да имат любящи и хармонични взаимоотношения. Вярва, че нейният начин да промени света е, като помага на майките да изживяват бременността, раждането и майчинството си пълноценно и с висока самооценка. Да бъдат самоуверени и любящи родители на децата си, да открият и живеят призванието си.

  Яна е бакалавър по журналистика и сертифициран практик по ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Пренареждане на Матрицата на раждането и Житейска мисия.

  Повече за Яна и работата й можете да откриете на http://lifelines-eft.com.

  Гергана Радович е специалист по човешки фактор. Мисията й е да помогне на хората, които се чувстват уморени, стресирани и недоволни от живота си, да намерят баланс, да подобрят физическото и психическото си състояние и отново да се почувстват щастливи. Повече от десет години се занимава с преподаване и опознаване на човешката природа в когнитивен и физически аспект, като непрекъснато търси нови начини за подпомагане на хората по пътя им към по-добро физическо и психическо състояние.

  Гергана притежава магистърска степен по Когнитивна наука и редица други сертификации, сред които са специалист по човешки фактор към Европейската асоциация за авиационна психология (EAAP), практик по ТЕС и Пренареждане на матрицата, фасилитатор по Сай Кей (Psych K) и Мастер Ти-Тап треньор. Обича да пътува и да открива нови места и интересни хора.

   

  Повече за Гергана можете да намерите на www.ShapeSweetness.com.

 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  Бургас, Читалище "Хамалогика" (адрес: ул. Шейново №24)
 • Включете администратори
  Гергана Радович

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org