Техники за щастие и свобода - демонстрация
Фев 18

Техники за щастие и свобода - демонстрация

Подсъзнателните вярвания са основният саботьор спиращ устрема ни. Чрез енергийната психология...

 

Подсъзнателните вярвания са основният саботьор спиращ устрема ни. Чрез енергийната психология...

Зарежда картата...


 • ТЕХНИКИ ЗА ЩАСТИЕ и СВОБОДА

  Да се справим с ограничаващите вярвания и повтарящите се негативни модели в живота ни!


  Отдавна чаканата среща с Марти Иванова!

  Ограничаващите вярвания, които всички имаме, са онзи неосъзнат блокаж, който се явява препъни-камък пред осъществяването на копнежите, плановете и мечтите ни. Дали това е неувереността ни да говорим пред хора, да привлечем правилния партньор, да създадем успешна връзка, или да се впуснем в ново начинание - корените са общи и се спускат дълбоко в подсъзнанието. 

  Повтарящите се модели са толкова ясни и отчетливи, че когато най-сетне им обърнем внимание, ни идва да се плеснем по челото и да си кажем “Ама как не го забелязвах досега, това нещо отчаяно се опитва да ми привлече вниманието!” Нещата които се случват по сходен начин в живота ни, често са сигнални лампички, които алармират и опитват да привлекат вниманието ни към подсъзнателните ни негативни вярвания. Реалният живот е само аудио-визуална проекция на вътрешния ни свят - осеян с вярвания, убеждения и нагласи. Събитията, хората, случките които изникват в нашата аудио-визуална холограма, идват само като необходимо доказателство за нашите собствени убеждения. Време е да пренаредим убежденията!


  Ще надникнете в удивителния свят на енергийната психология! Ще имате възможност за отворена дискусия над тази толкова ключова житейска тема. А с техниките на емоционална свобода ще намерите един нов свят на щастие, хармония и свобода!


  Дата: 18.02.2017

  Час: 18ч. Регистрацията е отворена от 17:30ч. Моля, бъдете точни, за да уважим пространството на всеки гост!

  Място: София, Essence Center

  Адрес: ул. "6-ти септември" 37, във вътрешния двор, зад кооперацията

  Вход: дарение 10 лв. (на място)


  Как да се запиша: За да гарантирате място, моля изпратете потвърждение на e-mail info@svoizbor.com


  ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА, са най-известният метод от иновативно направление в психологията, наречено енергийна психология. Те свързват и комбинират достиженията на когнитивните (аналитичните) терапии от западната научна практика с древното източно знание за тялото и фината жизнена енергия, които протича в него. 

  Създателят на Техниките за Емоционална свобода, Гари Крейг, твърди: Причината за всички отрицателни емоции, е разстройството в енергийната система на тялото.

  Методите от енергийната психология безопасно и бързо освобождават енергийната система тяло-ум-емоции от травматични събития и негативни възприятия, замразени с времето в нея.

  Нашите подсъзнателни вярвания са ядрото което предизвиква като доказателства поредица от случки и преживявания, а не обратното. И ако всичко негативно което изпитваме в зрелия си живот, се дължи на система от негативни подсъзнателни вярвания и енергийни блокажи - нима не си струва да надникнем в подсъзнанието и освободим енергийните блокажи?


  За разлика от едностранчивото третиране на болестите от западната наука, ТЕС обхваща всичко онова, което се случва едновременно в ума, емоциите и тялото с цел освобождаването и трансформирането му.

  Базирана на древната акупунктура, техниката представлява потупване с пръсти по 10-на акупунктурни точки по лицето и тялото, докато се изпитва негативната емоция. Потупването освобождава кинетична енергия, която активира и прочиства от блокажи енергийните меридиани в тялото. Потупването изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията ни „борба или бягство”, който прекъсва връзката между мисълта, чувството и физическото усещане на тялото. Освободен от филтрите на силната емоция и травмиращото възприятие, рационалният ум възстановява способността си да намери работещо решение, изход и ново възприятие за случката.

  Можем да използваме ТЕС и другите техники от енергийната психология за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план. Когато намерим корена на вътрешните ни противоречия, конфликти и ограничаващи убеждения, можем да разгърнем потенциала си без ограничения.


  За водещия:

  Марти Иванова е дългогодишен консултант по личностно развитие, холистичен терапевт. Един от броящите се на пръсти ТЕС-мастъри в България, дипломиран мастер-практик в енергийната психология към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания) и Българска асоциация по енергийна психология. 

  Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си. 

  Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com, позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц.


  Марти Иванова прокарва мост между научно и духовно познание, дава практични и работещи методи за израстване и трансформация на живота. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации; води курсове и семинари за самопомощ из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, и разгърнат изцяло мисията и потенциала си.

 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, зала Есенс
 • Включете администратори
  Мартина Иванова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org