ДА СБЪДНЕМ МЕЧТИТЕ СИ
Апр 28

ДА СБЪДНЕМ МЕЧТИТЕ СИ

Ще Ви помогна да изстреляте Вашите ракети на мечтите, заредени с ентусиазъм, страст, повишено...

 

Ще Ви помогна да изстреляте Вашите ракети на мечтите, заредени с ентусиазъм, страст, повишено...

Зарежда картата...
 • Как да сбъднете мечтите си?

  Може да го научите на 28.04.2017 от 19:00 часа, ул. Крум Попов – 5.

  Ще използваме Техника за изчистване и зареждане на полето

  Тя съчетава в себе си Техники за емоционална свобода, Пренареждане на матрицата наред с Невро-лингвистичното програмиране и някои други техники от енергийната психология. Ползва се за утвърждаване на позитивно поведение и се изпълнява в продължение на минимум 21 дни.

  Техниката за изчистване на полето се използва и за цели, които искате да постигнете, или за неща, които искате да привлечете в живота си.

  Всеки от Вас би искал да промени или подобри някоя област от живота си, за което е необходимо да изгради едно ново поле, в което да съществува по нов, по-добър начин. Няма значение дали искате това да бъде свързано с работа, хоби, приятелства, отношения в семейството, навици…

  Може би най-мощният начин да проявите нещо в живота си, е да си го представите, когато се чувствате най-добре в него, така че подгответе си въображаеми табла или снимки с Вашите позитивни цели и мечти и заповядайте!

  Ще разполагаме с около 2 часа, така че избягвайте цели от вида на: възстановяване на бивши партньорства, работа с конкретни хора освен, ако връзката е вече излекувана и стабилизирана.

  Накрая ще получите аудио запис със скрипта и писмени инструкции как да я изпълнявате в следващите 21 дни.

  Ще потупвате, мечтаете и отпечатвате в бъдещето заедно с мен Димитрина Кръстева, сертифициран практик с Техниките за емоционална свобода и майсторски сертификат към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Пренареждане на матрицата и Пренареждане на матрицата на раждане към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска асоциация за развитие на енергийната психология

  Необходимо Ви е предварително записване на имейл: info@evoenergy.bg или на телефон 0888 12 77 27, тъй като ще се проведе в ограничена група. Цена 30 лева – плаща се на място.

  Ще завърша, цитирайки Гари Крейг - създател на Техники за емоционална свобода: „Обичам хората, които осъществяват потенциала си, обичам хората с мечти. Те правят нещата да се случват. Те водят с личния си пример“.

  Направете го за себе си и бъдете пример за останалите!


 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, кв.Лозенец, ул.Крум Попов - 5, ет.2
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org