Пренареждане на Матрицата с ТЕС
Юни 17

Пренареждане на Матрицата с ТЕС

Развиване на нова перспектива, познание за ефективен, бърз и деликатен инструмент за личностно...

 

Развиване на нова перспектива, познание за ефективен, бърз и деликатен инструмент за личностно...

Зарежда картата...
 • Какво да очаквате? – Развиване на нова перспектива, напълно непознато вълнуващо преживяване, знания позволяващи разширяване на границите ви, допир до ефективен бърз и деликатен инструмент за личностно развитие. Ще имате познания за нов инструмент за подобряване на вашето физическо и емоционално здраве, който да използвате занапред. Ще навлезете в собственият си вътрешен свят по време на водената от мен демонстрация.

  Имайте готовност да промените неприятна случка от миналото, която не ви позволява спокойно и уверено да продължите напред. Убеждението, което сте си създали тогава за това как възприемате света или себе си е това, което ви пречи да погледнете от нова, по-добра перспектива за вас. С Пренареждане на матрицата ще заменим старото схващане, пречещо да се разгърне вашата уникалност с ново положително и градивно.

  За мен – сертифициран практик с Техниките за емоционална свобода и майсторски сертификат към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Пренареждане на матрицата и Пренареждане на матрицата на раждане към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска асоциация за развитие на енергийната психология. Ученичка на Карл Досън, Шарън Кинг и Ирена Рельовска Бартън. Активно насърчавам клиентите си да се научат да ценят и да се учат от различното пътешествие, което всеки от нас е избрал да премине в този живот, като почувстват дълбочината и мощта на любовта. Работя с различни техники, но Пренареждане на матрицата е тази, която дава най-бързи резултати на дълбоко ниво. Води до смайващи осъзнавания, впечатляващи трансформации и един по-добър и пълноценен живот.

  Място и време на провеждане: Студио Ритъм Спейс, кв. Лозенец, ул. Котел София, от 11:00 -13:30 часа на 17.06.2017

  Запазете вашето място предварително на имейл: info@evoenergy.bg

  Цената от 30 лева се заплаща на място

  Пренареждане на Матрицата е техника създадена от ТЕС Мастър Карл Досън на основата на Техники за Емоционална свобода. Тя е ефективна техника за емоционални или физически проблеми, както и за проявление на вашите цели и мечти.

  Подобно на своите предшественици Пренареждане на Матрицата също използва меридианната система на традиционната китайска медицина, поставяйки ни в леко медитативно състояние.

  Конвенционалната ТЕС я използваме, за да изчистим емоционалният интензитет от минали спомени.

  С Пренареждане на Матрицата спомена и ограничаващите вярвания се трансформират в нови позитивни убеждения.

  Може да отидете в минал спомен, да кажете и направите това, което сте искали да направите, да привлечете нови ресурси, както да създадете и трансформирате картината, която имате в този спомен. Това от своя страна освобождава стреса и травмата в тяло-ум и тяло-поле.

  От гледна точка на квантовата физика имаме неограничен брой възможни минало и бъдеще и това е достатъчно да настрои вътрешната ни изобретателност и сила.

  Пренареждане на Матрицата е изградил цял набор от протоколи, които могат да преобразят:

  - Пристрастявания

  - Фобии

  - Алергии

  - Отрицателни вярвания

  - Травми от раждане

  - Трудни взаимоотношения.

  Основната предпоставка при ПМ е, че всеки път, когато имате травматично или значимо събитие, имате фрагментирана част от себе си, която остава в замръзнало състояние във вашето енергийно поле.

  Тези замръзнали аспекти от вас се наричат ЕХО (Energy Consciousness Holograms). Те блокират енергийния поток и намаляват капацитета на енергийната система.

  Науката знае много повече за режима борба-бягство, отколкото за замръзналите състояния. Казват, че ние като еволюирали и цивилизовани хора много по-често избираме да замръзнем, отколкото да се бием или бягаме.

  Замръзването и капсулирането на инцидента ни помага да се справим и продължим напред. След това ЕХО продължава да съществува в подсъзнанието, за да ни предупреждава за подобни ситуации.

  Докато сте млади вашата система може да се справя с ЕХО, защото има по-малко натрупани от тях. През живота ви обаче се събират все повече и повече до точката, от която вече не можете да се дистанцирате ефективно от тях.

  Когато достигнете тази точка, тя се задейства от маловажни на пръв поглед взаимодействия в ежедневието и това е знак, че имате твърде много от тези ЕХО.

  Натрупването на много ЕХО във вашите полета ще се прояви в смущения и заболявания в системата ум-тяло.

  Много устройства показват чувствителността на нашите електромагнитни полета. Оставени неразрешени тези полета могат предизвикат болка, болест, фобия, тревожност и психологически проблеми. И много по-често за тях са отговорни базовите вярвания на вашите ЕХО.

  Те са тези, които обобщават света за вас. Най-забавното при ПМ е това, че ЕХО имат способността по време на сесия да променят резултата от случилото се в това замръзнало минало и да го пренапишат.

  И това старо ядро от вярвания вече не се проявява. Повечето сесии са забавни, изненадващи и изключително вдъхновяващи. Това помага да възстановите емоционалното и физическото си здраве, възвръща баланса и целостта ви и освобождава „скритите“ потенциали.


 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, кв.Лозенец, ул.Котел 8
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org