Владея емоциите си с ТЕС (уебинар)
Сеп 12

Владея емоциите си с ТЕС (уебинар)

Представяне на Техники за емоционална свобода (ТЕС)

 

Представяне на Техники за емоционална свобода (ТЕС)

Зарежда картата...
 • Чувствате ли се подвластни на емоциите си? Колко често ви се е случвало да си отворите устата и сякаш от там излиза чужд човек? Чувствате ли се депресирани, нещастни, тревожни често в ежедневието си?

   И сега два особено важни въпроса, на които да си отговорите честно... 

  Готови ли сте да се освободите от това депресирано, емоционално неадекватно, тревожно аз?Готови ли сте да инициирате промяната в себе си и да разкриете своето автентично аз?

  Ако отговорът е да - заповядайте на този уебинар. Ако се колебаете - отново сте добре дошли. Дори да отговорите с НЕ, този уебинар може да бъде вашия "АХА!" момент.

  Ще ви разкажа за Техники за емоционална свобода, известна в България и със съкращението ТЕС. Това е техника от енергийната психология, която работи с емоциите и носи емоционалната ви свобода на върха на пръстите на ръцете ви.

  ТЕС е създадена от Гари Крейг, инженер от Стандфордския университет. Той надгражда и опростява ТМП (терапия на мисловното поле) на д-р Роджър Калахан. Така я прави достъпна за много хора и я превръща в прекрасен инструмент за самопомощ. 

  Освен подобряване на емоционалната интелигентност и свалянето на ежедневния стрес, ТЕС има множество други приложения, за които ще научите по време на уебинара. Ще научите как работи техниката и също как да започнете да я използвате веднага. Още по време на уебинара ще можете да усетите ефективността ѝ.

  Кога? 12 септември от 19 часа

  Къде? Онлайн след предварителна регистрация

  Линк за регистрация: https://www.lifelines-eft.com/bg/vladeya-emociite-webinar-sept2017/

  Заповядайте! Очаквам ви! 

  За кого е този уебинар?

  За всеки, който се интересува от иновативни съвременни методи за бързо и ефективно справяне с емоционални и физически травми, стреса в ежедневието, изкореняване на зловредни мисловни модели и убеждения. 

  Водещ: Яна Мицева - майстир практик по ТЕС, сертифициран практик по Пренареждане на Матрицата и Пренареждане на Матрицата на раждането

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  онлайн
 • Включете администратори
  Яна Мицева - Life Lines

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org