Родителство без стрес
Сеп 30

Родителство без стрес

Родителство без стрес - тренинг за родители в София

 

Родителство без стрес - тренинг за родители в София

Зарежда картата...
 • Да си родител би могло да е едно изключително стресиращо преживяване. Знам го не само от клиентите си, но и от личен опит като родител.

  Има дни, в които лудницата е тотална. Всички плачат, викат, сърдят се, а на теб ти се ще да избягаш от ужас или да крещиш до припадък (или и двете едновременно). Въобще да си „дзен” звучи като нещо митично и непостижимо.

  За това ви предлагам едно възможно и достъпно решение - тренинга "Родителство без стрес", който ще се състои на 30 септември от 10 часа в "Сохо."

  На тренинга ще разберете как Техники за емоционална свобода (ТЕС) може да ви помогне да се чувствате добре в родителската си роля. Как да сведете стреса до минимум и да имате пълноценни и любящи взаимоотношения с детето си.

  Ще ви науча на някои основни техники, които ще можете да приложите веднага и да усетите резултата още по време на тренинга. Ще добиета по-ясна представа от какво се нуждаят децата ви в различните възрасти и как да им го дадете без да се пренебрегвате и обезличавате.

  Какво ще получите?
  - Знания и умения да се справяте с предизвикателствата на родителството
  - Хартиено ръководство 
  - Работа по конкретен ваш казус
  - Аудио записи от тренинга

  След тренинга всеки участник ще получи достъп до тайна Фейсбук група, където ще можете да обменяте опит и да споделяте прогреса си. Също така ще получите 30 минутна менторска среща с Яна Мицева до месец след тренинга, на която можете да задавате въпроси по конкретни ваши казуси и да получите насоки за работа.

  Кога? 30 септември, събота, от 10:00 до 14:00 часа 
   Къде? Soho, ул. Искър 4, София 1000 (в близост до метростанция Сердика), зала HOLISTIC room 
  Цена на тренинга: При предварително записване и плащане цената е 30 лв. за един човек и 40 лв. за двама (при заявка и плащане на билетите до 27 септември 2017 г.). 
  При записване след 27 септември и плащане в деня на тренинга - цена за един 40 лв., цена за двама - 50 лв. 

  ВАЖНО!!! За събитието можете да се регистрирате и да поръчате/платите билет само чрез електронната форма по-долу. 

  Линк за регистрация: https://www.lifelines-eft.com/bg/roditelstvo-stres-trening-sept2017/

  Местата в залата са ограничени на 18, така че не отлагайте запазете мястото си сега! Очаквам ви! 

  Водещ: Яна Мицева - майстор практик по ТЕС, сертифициран практик по Пренареждане на Матрицата и Пренареждане на Матрицата на раждането, ThetaHealing практик (базово ниво).

  За въпроси и допълнителна информация можете да се обадите на телефон 0988 76 19 44 или да пишете на email адрес lifelines@wservs.com. Loading content, please wait.
 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  ул. Искър 4, София 1000
 • Включете администратори
  Яна Мицева - Life Lines

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org