Пренареждане на Матрицата с ТЕС (уебинар)
Окт 24

Пренареждане на Матрицата с ТЕС (уебинар)

Пренареждане на Матрицата с ТЕС - Мощно средство за справяне с емоционални травми и ограничаващи...

 

Пренареждане на Матрицата с ТЕС - Мощно средство за справяне с емоционални травми и ограничаващи...

 • Пренареждане на матрицата е терапевтичен метод от енергийната психология надграждащ ТЕС (техника за емоционална свобода) и позволява да намираме и да се освобождаваме от ограничаващи и негативни вярвания. Помага ни да се справяме лесно и бързо с травматизиращи събития в живота ни. Създател на тази техника е ТЕС мастър Карл Доусън (Karl Dawson). Комбинира връзката тяло-ум с… квантовата физика. Техниката има положителен ефект върху множество физически, психически и емоционални проблеми.

  Пренареждане на матрицата е много нежна техника, която дава възможност да се освободите от множество травматични случки от живота си без да бъдете травматизирани отново. Изключително подходящ при деца, бременни и хора с различни състояния, където прилагането на класически методи е невъзможно или ограничено. Допълва се прекрасно с алопатичната медицина и разнообразни терапии като хомеопатия, боуен терапия, су-джок, бахова терапия и други. 

  Какво е пренареждане на матрицата?

  Пренареждане на матрицата представлява водена от терапевта медитация с ТЕС, която позволява да се връщаме към свои минали АЗ (наричано още ЕХО) с цел да им помогнем да преодолеят по-лесно и ефективно травматични преживявания, да променят ограничаващи вярвания. Потупването по специфични акупресурни точки помага да се намали/премахне стреса и да се освободи емоционалния товар от различни случки в живота ни, които продължават да ни притесняват или да ни влияят.

  Техниката има огромен потенциал и влияе положително при разнообразни проблеми – психо-емоционални, физически, поведенчески. Дава възможност да се работи и с бъдещи събития, да помогне на клиента да вземе решения за предстоящи неща, да освободи финансови блокажи, при решаване на проблеми с партньора, семейството, на работното място. 

  Заповядайте на това представяне на пренареждане на матрицата, където ще научите повече за метода и ще направим кратка практика.

  Водещ: Яна Мицева - майстор практик по ТЕС, сертифициран практик по Пренареждане на Матрицата и Пренареждане на Матрицата на раждането. 

  Дата: 24 октомври 2017 г. от 19 до 20:30 часа

  Уебинарът е безплатен. Ще получите линк, на който можете да го гледате при регистрация, използвайки формата по-долу.
  Линк за регистрация: https://www.lifelines-eft.com/bg/prenarejdane-matricata-oct2017/

  Важно!!! Моля въвеждайте актуални и верни данни, за да може да имаме връзка с вас, ако настъпят промени по събитието. 

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  -
 • Включете администратори
  Яна Мицева - Life Lines

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org