Ти-Тап и ТЕС във Варна
Ное 12

Ти-Тап и ТЕС във Варна

Събитие за оздравяване на тялото и духа

 

Събитие за оздравяване на тялото и духа

Зарежда картата...
 • На 12 ноември ви каня на един много специален мастер клас - първото групово Ти-Тап и ТЕС събитие във Варна.

  Присъединете се към мен, за да ви покажа, че има начин да се движите редовно и да живеете пълноценно, независимо от състоянието, в което се намирате.

  Ти-Тап е идеалната практика, която ще ви помогне да се движите пълноценно, дори без да излизате от вас, ще ви даде енергия, здраво тяло, кости и мускули. Ще ви помогне да спите по-добре и изобщо да водите по-пълноценен живот.

  В първата част от този мастер клас ще се запознаете на живо с основните елементи на Ти-Тап, ще научите последните новости или ще подобрите формата си, ако вече го практикувате. Тренировката в присъствието на квалифициран и опитен треньор ще ви помогне да станете по-ефективни и да постигнете по-добри резултати по-бързо.

  Спортът е здраве, но само ако го практикувате. Твърде много хора не го правят, защото не могат да намерят подходящия спорт за себе си, не се чувстват достатъчно уверени, за да посещават групови занимания или не могат да намерят достатъчно време за това. Често това е придружено от специални състояния като бременност или менопауза, хронични или други проблеми, заболявания, проблеми със ставите, костите и гръбнака, изтощение, умора, хормонален дисбаланс и други.

  Отделянето на време за движение има и емоционална страна – много хора си намират едно след друго извинения защо не го правят, но така и не стигат до истинската причина. Разкриването и преодоляването на вътрешните бариери е неизменна част от пътя, ако искате да вървите напред.

  Затова втората част от мастер класа ще бъде отделена за търсене, изследване и премахване на причините, които ви спират да водите активен живот.

  Ще ви покажа как да използвате техниките за емоционална свобода (ТЕС), за да се преборите с проблемите и да постигнете по-бързо целите си.

  В допълнение на посочените теми, ще има възможност за коментиране и работа върху други, интересни за групата проблеми, както и за индивидуални сесии.

  Мастер класът ще се проведе в йога студио Тримурти. Адресът на студиото е ул."Йоан Екзарх" 12.

  Дата: 12 ноември, неделя,

  Начало: 10 часа

  Край: Около 14 часа

  Моля, носете удобни си чисти маратонки за тренировката (не е подходящо да сте боси), нещо за хапване по време на почивката, малка хавлиена кърпа и нещо за писане.

  За кого е подходящ този мастер клас?

  Практически за всеки, който иска да научи как да бъде по-активен, без да прекарва дълги часове в тренировки, как да се грижи по-добре за емоционалното си състояние, без да отделя безкрайно много време за това и как да подсили тялото си отвътре-навън, за да постигне по-добър емоционален и физически баланс.

  Очаквам ви!

  Гергана Радович

  Мастер Ти-Тап треньор и ТЕС практик на майсторско ниво

  Цена: 40 лв.

  Доведете и приятел и ще получите 10% отстъпка на всеки доведен от вас участник.

  За въпроси и записвания, моля, свържете се с Гергана на 0888 27 68 02.


 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София
 • Включете администратори
  Гергана Радович

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org