ТЕС Ателие
Дек 01

ТЕС Ателие "Заемане на ползи"

На 1 декември 2017, петък от 19:00 часа ще се впуснем във вихъра на изцелението и разширението с...

 

На 1 декември 2017, петък от 19:00 часа ще се впуснем във вихъра на изцелението и разширението с...

Зарежда картата...
 • На 1 декември 2017, петък от 19:00 часа ще се впуснем във вихъра на изцелението с ТЕС в група, използвайки подхода „Заемане на ползи“.

  Като начало ще проведем въвеждащ разговор за начина на работа с ТЕС и конкретно протокола „Заемане на ползи“.

  На практика този протокол не се различава от базовия ТЕС протокол, освен по това, че в случая се отработва един персонален проблем, на определена личност, а останалата част от групата „заема ползите“ от тази сесия. Всеки участник участва в обсъждането и избирането на личността и проблема, за който ще се работи. Веднъж след като конкретния член на групата, с когото се е работело, отработи напълно проблема, ще продължим с друг член на групата, при когото нивата на значимост на неговият проблем (може да бъде напълно различен от този, по който е работено досега) са все още високи и това ще го повтаряме до момента, в който сведем нивата на значимост при всички участници до нула или приемливо ниски нива.

  На този феномен „Заемане на ползи“ е обърнато внимание, тъй като има случаи, при които ТЕС практици, които изразходват много време с клиентите си, за да потупват върху някакъв конкретен проблем. Споделени са огромен брой случаи, в които животът на прилагащите ТЕС се е променил към по-добро и проблемите им са изчезнали, въпреки че не е било прилагано целенасочено потупване върху конкретен проблем и дори случаи, при които са правени сериите потупване на ТЕС, без ТЕС практика или прилагащия техниката върху себе си да са имали осъзнатостта за истинската природа на проблема.

  Ползи – За да възстановите и запазите физическото и емоционалното си здраве, за да живеете с удоволствие и удовлетворение, за да сте независими, за да сте самоуверени и целеустремени, за да живеете в радостта и любовта…Има безброй причини да използвате ТЕС и една от най-важните е, че предлага устойчиви резултати в кратък срок. Можете да си прилагате този артистичен на вид метод за изцеление по всяко време и на всякакво място. Нужно ви е само желание и решителност за справяне с проблема.

  Техниките за Емоционална Свобода работят по вълшебен начин, без да е нужно да вярвате в магията им, за да получите резултати.

  Техниките са известни като емоционална акупунктура, в която не се използват игли, участват само вашите пръсти, с които леко докосвате 10-на добре установени точки по главата и тялото си, докато мислите за неприятно чувство или ситуация.

  ТЕС работи с естествената електрическа верига на тялото ни, с разбирането, че когато сме свидетели на нещо, което ни причини стрес, засяда енергия в определени зони на тази верига. Това означава, че енергията не може да протича свободно и прилича на вода, която се опитва да премине през запушена тръба. Тази блокирана енергия може да остане в тялото за дълго време, докато не си намери начин да се освободи. Когато си мислите за нещо в миналото, което ви кара да се чувствате нещастни или ядосани за това, което се е случило тогава, можете да бъдете сигурни, че става дума именно за блокирана енергия. Всичко, което трябва да направите, за да се почувствате по-добре е да я разтворите, просто и постижимо е!

  ТЕС помага за изчистване на застоялата енергия бързо и лесно, което означава, че докато потупвате, мислейки за това, което е причинило вашия стрес, вече няма да се чувствате ядосани или разтревожени от него. Всъщност, много вероятно е, то изобщо да не ви притеснява вече и да е загубило напълно значение за вас. Ще бъдете като повечето хора, които след като се освободят от негативния заряд на случката казват: „Това не ме интересува“ или „Чудя се как изобщо съм му обръщал внимание“.

  И работи точно като магия – неусетно и приказно!

  Правим го заедно с Любов!

  Ателието е подходящо, както за хора запознати с ТЕС, така и за всички, на които им предстои първа среща с тях.

  За да запазите своето място е необходимо предварително да се свържете с мен на телефон 0888 127727 или чрез e-mail: info@evoenergy.bg.

  Групата е с ограничена численост от 8 човека, така че моля ви да се записвате, когато сте сигурни за своето присъствие!

  Продължителността на ателието е от приблизително три часа. Ще има вода, чай, кафе и сладкиши за подкрепа.

  Цена: 30 лева

  За водещия:

  Димитрина Кръстева е сертифициран практик с Техниките за емоционална свобода и майсторски сертификат към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Пренареждане на матрицата и Пренареждане на матрицата на раждане към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска асоциация за развитие на енергийната психология. Ученичка на Карл Досън, Шарън Кинг и Ирена Рельовска Бартън. Провежда индивидуални сесии, групови семинари и практики, демонстрации по Пренареждане на Матрицата с ТЕС. Активно насърчава клиентите си да ценят и да се учат от различното пътешествие, което всеки е избрал да премине в този живот, като почувстват дълбочината и мощта на любовта. Работи с различни техники, но ТЕС и Пренареждане на матрицата са тези, които дават най-бързи и трайни резултати на дълбоко ниво. Водят до смайващи осъзнавания, впечатляващи трансформации и един по-добър и пълноценен живот.


 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, кв.Лозенец, ул.Крум Попов - 5
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org