ТЕХНИКИ ЗА ЩАСТИЕ и СВОБОДА - ТЕС и ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА
Ян 25

ТЕХНИКИ ЗА ЩАСТИЕ и СВОБОДА - ТЕС и ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА...

Да се справим с ограничаващите вярвания и повтарящите се негативни модели в живота ни!

 

Да се справим с ограничаващите вярвания и повтарящите се негативни модели в живота ни!

Зарежда картата...
 • Да се справим с ограничаващите вярвания и повтарящите се негативни модели в живота ни!

  Отдавна чаканата среща с Марти Иванова през 2018!


  Дата: 25.01.2018г.

  Час: 18:30ч. Регистрацията е отворена от 18:00ч. Моля, бъдете точни, за да уважим пространството на всеки гост!

  Място: София, Essence Center

  Адрес: ул. "6-ти септември" 37, във вътрешния двор, зад кооперацията

  Вход: 25 лв. (на място) Доведете и приятел, и входът за него е само 10 лв. (вход за двама = 35 лв.)

  Как да се запиша: За да гарантирате място, моля изпратете потвърждение на e-mail info@svoizbor.com

  Ограничаващите вярвания, които всички имаме, са онзи неосъзнат блокаж, който се явява препъни-камък пред осъществяването на копнежите, плановете и мечтите ни. Дали това е неувереността ни да говорим пред хора, да привлечем правилния партньор, да създадем успешна връзка, или да се впуснем в ново начинание - корените са общи и се спускат дълбоко в подсъзнанието.

  Повтарящите се модели са толкова ясни и отчетливи, че когато най-сетне им обърнем внимание, ни идва да се плеснем по челото и да си кажем “Ама как не го забелязвах досега, това нещо отчаяно се опитва да ми привлече вниманието!” Нещата които се случват по сходен начин в живота ни, често са сигнални лампички, които алармират и опитват да привлекат вниманието ни към подсъзнателните ни негативни вярвания. Реалният живот е само аудио-визуална проекция на вътрешния ни свят - осеян с вярвания, убеждения и нагласи. Събитията, хората, случките които изникват в нашата аудио-визуална холограма, идват само като необходимо доказателство за нашите собствени убеждения. Време е да пренаредим убежденията!

  Пренареждане на Матрицата с ТЕС е терапевтична техника от енергийната психология, надграждаща ТЕС (Техники за емоционална свобода), разработена през 2008 г. от Карл Досън. Комбинира ТЕС с разбирания от новата биология, епигенетика и квантова физика, позволявайки бърза лична трансформация.

  Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС, се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на човек и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

  Пренареждане на Матрицата се прилага за същите психо-емоционални (панически, пост-травматични и депресивни разстройства, фобии), психо-соматични (високо кръвно, свръхтегло, хранителни разстройства и т.н.) или физически проблеми (като спомагателна терапия при алергии, фибромиалгия, физическа болка и т.н.), както и ТЕС, но заради медитативнвата компонента стига с лекота до по-дълбоки пластове на ума.

  Мечтали ли сте някога да се върнете в миналото и да поправите някои неща? Сега вече е възможно!

  Преживяното в Матрицата се отразява мигновено на всички нива и осезаемо подобрява качеството на живот.

  Ще надникнете в удивителния свят на енергийната психология! Ще имате възможност за отворена дискусия над тази толкова ключова житейска тема. А с техниките на емоционална свобода ще намерите един нов свят на щастие, хармония и свобода!


  ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT®), са най-известният метод от иновативно направление в психологията, наречено енергийна психология. Те свързват и комбинират достиженията на когнитивните (аналитичните) терапии от западната научна практика с древното източно знание за тялото и фината жизнена енергия, които протича в него.

  Този удивителен метод събрал в едно древните традиции и познание със съвременните най-добри научни открития и практики е подкрепен от клиничен опит с милиони клиенти от цял свят и множество научни изследвания.

  Създателят на Техниките за Емоционална свобода, Гари Крейг, твърди: Причината за всички отрицателни емоции, е разстройството в енергийната система на тялото.

  Методите от енергийната психология - ТЕС и Пренареждане на Матрицата нежно и бързо освобождават енергийната система тяло-ум-емоции от травматични събития и негативни възприятия, замразени с времето в нея. Именно тези събития са причина за негативния начин, по който човек вижда заобикалящия свят, и формират подсъзнателни програми на реакция, взаимодействие и възприятие на случващото се в момента.

  Нашите подсъзнателни вярвания са ядрото което предизвиква като доказателства поредица от случки и преживявания, а не обратното. И ако всичко негативно което изпитваме в зрелия си живот, се дължи на система от негативни подсъзнателни вярвания и енергийни блокажи - нима не си струва да надникнем в подсъзнанието и освободим енергийните блокажи?

  Докато съвременната западна медицина подценява влиянието на мислите и чувствата върху възникването на болестите, а вербалните психотерапии игнорират физиологичните реакции на тялото при изпитването на негативни емоции, ТЕС се фокусира на онова, което се случва едновременно в ума и тялото с цел освобождаването и трансформирането му.

  Базирана на древната акупунктура, техниката представлява потупване с пръсти по 10-на акупунктурни точки по лицето и тялото, докато се изпитва негативната емоция. Потупването освобождава кинетична енергия, която активира и прочиства от блокажи енергийните меридиани в тялото. Това помага за бързото, в рамките на няколко минути, освобождаване от неприятното чувство. При медицински изследвания е установено, че потупването изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията ни „борба или бягство”. Този сигнал прекъсва връзката между мисълта, чувството и физическото усещане на тялото, които съответстват на това негативно чувство или физическа болка. „Изтриването” на негативното чувство възстановява капацитета за рационално мислене и способностите за намиране на решения.

  Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те разкриват и елиминират подсъзнателни вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, които са пречка пред успеха и реализацията ни.

  За водещия:

  Марти Иванова е дългогодишен консултант по личностно развитие, холистичен терапевт. Един от броящите се на пръсти ТЕС-мастъри в България, дипломиран мастер-практик в енергийната психология към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания) и Българска асоциация по енергийна психология.

  Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си.

  Енергиен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com, позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц.

  Марти Иванова прокарва мост между научно и духовно познание, дава практични и работещи методи за израстване и трансформация на живота. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации; води курсове и семинари за самопомощ из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, и разгърнат изцяло мисията и потенциала си.

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, ул. 6-ти Септември 37
 • Включете администратори
  Мартина Иванова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org