РАБОТНО АТЕЛИЕ - ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА
Мар 25

РАБОТНО АТЕЛИЕ - ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА

Работно ателие - ТЕС Пренареждане на Матрицата с ТЕС – представяне Дата на провеждане: неделя 25...

 

Работно ателие - ТЕС Пренареждане на Матрицата с ТЕС – представяне Дата на провеждане: неделя 25...

Зарежда картата...
 • За Техники за Емоционална свобода:

  Техники за Емоционална Свобода (Emotional Freedom Techniques или Tapping) е енергийна терапия от 21 век, разработена от завършилия в Станфорд Гари Крейг, който проявява интерес към личностното развитие.

  Гари Крейг открива, че стимулирането на основните меридиани посредством докосване на акупунктурни точки на главата и тялото с едновременното фокусиране върху конкретни въпроси, може да доведе до забележителни промени в енергийните модели на организма. Тази промяна на енергията води до значителна свобода от емоционални и физически симптоми и преобразува енергийните смущения – често ги елиминира изцяло. В някои случаи за броени минути.

  Ето какво споделя самият Гари Крейг: „Качеството на живот на личността е пряко свързано с емоционалното здраве. Емоционалното здраве е основата на самоувереността, а самоувереността е източникът на постиженията във всяко житейско поприще. Повечето хора приемат тази идея за даденост и от време на време четат книга или се записват на семинар. Аз обаче я приемам сериозно – много сериозно. Затова реших, че докато съм на тази земя, мога да я превърна в носещ радост опит за себе си и за другите. Така че в продължение на четиридесет години търсих да открия инструменти, които ще помогнат на хората в това отношение.

  Прочетох много книги (стотици) и похарчих хиляди долари за семинари и касети. Нахвърлях се върху всеки къс информация с настървеността на вестникарски репортер, търсещ своята сензация. Разговарях с психиатри, психолози и психотерапевти от всякакви школи, за да проверя какво работи. И ТЕС в крайна сметка е най-впечатляващият, най-плодоносният и най-ефективният от всички инструменти за личностно израстване, които открих. Тя е точно това, което се обещава в името й, и наистина освобождава от негативните емоции.“

  ТЕС са най-известните техники от енергийната психология. Те комбинират в себе си, достиженията на когнитивните терапии от западната медицинска наука с древното източно знание за тялото и фините енергии, които протичат в него. Това са енергиите, които се регистрират чрез правене на електро-кардиограма, електро-енцефалограма и др.

  Самите техники представляват стимулиране на 10-на добре установени акупунктурни точки по главата и тялото, докато се изпитва негативната емоция. При медицински изследвания е доказано, че това потупване изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията „борба-бягство“. Този сигнал прекъсва връзката между мисълта, чувството и физическото усещане на тялото.

  ТЕС може да се прилагат, както за настоящи, така и за минали критични ситуации, които са оставили отражение върху начина на мислене и възприятие за нас и света.

  ТЕС вече са достигнали до милиони хора от всеки континент на планетата, благодарение на невероятните си успехи. Освен, че ТЕС са високоефективен терапевтичен инструмент за ползване, те също са и лесен за научаване метод за самопомощ, който овладява и лекува живота ни.

  Мнения за ТЕС и Пренареждане на Матрицата:

  „ТЕС е лесен и мощен процес, който може да окаже дълбоко влияние върху генната активност, здравето и поведението.“

  Д-р Брус Липтън

  „Оставете настрана скептицизма. Това наистина действа. Работил съм с ТЕС и с негова помощ постигнах страхотни резултати в личния си живот.“

  Д-р Уейн Дайър

  „Един ден медицината ще се събуди и ще осъзнае, че неразрешените емоционални проблеми са главната причина за 85% от всички болести. Когато това стане, ТЕС ще бъде една от основните й техники за лечение, както тя вече е за мен.“

  Д-р Ерик Робинс

  „Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само „да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС, за да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.“

  Луиз Хей

   „Този подход е брилянтен. Досега съм го използвала три пъти за себе си и е променил проблем, за който съм работила вероятно близо 30 години. Сега, мислейки за това, се усмихвам и сияя вътрешно.

  Има смисъл от всичко, което знам за енергията, съзнанието, квантовата физика, полето, новата биология, подличностите, разрешаването на травмите и причиняването на болестите.

  Това е огромен напредък за ТЕС и аз го препоръчвам на всички. Пренареждане на Матрицата е истински принос към новото парадигматично мислене в здравеопазването.“

  Д-р Джил Едуардс – автор на „Съзнателна медицина“

  Работното ателие е подходящо за всеки, който иска да помогне на себе си и на близките си, да се развиват и да живеят по-щастлив и пълноценен живот.

  Програма:

  10:00-11:30 – Въведение

  11:30-11:45 – Кафе пауза

  11:45-13:00 – Основна рецепта в ТЕС. Психологическо обрат и психологически пречки, аспекти и тяхната смяна. Лекция и практика.

  13:00-14:00 – Обедна почивка

  14:00-15:30 – Негативни убеждения и повтарящи се негативни модели. Преструктуриране на възприятието. Лекция и практика.

  15:45-17:30 – Пренареждане на Матрицата с ТЕС – представяне. Енергийни упражнения за балансиране.

  Дата и час на провеждане: 25.03.2018 година (неделя) от 10:00 до 17:30 часа

  Място: ул. Крум Попов 5, кв. Лозенец, София

  Цена за участие: 120 лева. Местата са ограничени и ще бъдат гарантирани едва след заплащане на таксата по банков път. Като първа стъпка е необходимо да заявите участието си оттук: http://www.evoenergy.bg/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0/

  Цената включва:

  - знания, които ще обогатят и променят живота ви

  - практически упражнения с партньор

  - печатни материали за работа с ТЕС

  - аудио-записи с лекции и демонстрации

  - кафе, чай и вода през кафе паузите

  За водещият:

  Димитрина Кръстева е сертифициран практик с Техниките за емоционална свобода и майсторски сертификат към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Пренареждане на матрицата и Пренареждане на матрицата на раждане към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска асоциация за развитие на енергийната психология. Ученичка на Карл Досън, Шарън Кинг и Ирена Рельовска Бартън. Провежда индивидуални сесии, групови семинари и практики, демонстрации по Пренареждане на Матрицата с ТЕС. Активно насърчава клиентите си да ценят и да се учат от различното пътешествие, което всеки е избрал да премине в този живот, като почувстват дълбочината и мощта на любовта. Работи с различни техники, но ТЕС и Пренареждане на матрицата са тези, които дават най-бързи и трайни резултати на дълбоко ниво. Водят до смайващи осъзнавания, впечатляващи трансформации и един по-добър и пълноценен живот.


  Loading content, please wait.
 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр.София, кв.Лозенец, ул.Крум Попов * 5, ап.2
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org