Пренареждане на Матрицата – отворена лекция и практика с Марти Иванова – 16 октомври 2018
Окт 16

Пренареждане на Матрицата – отворена лекция и практика с...

“Пренареждане на Матрицата с ТЕС” е най-иновативният, всеобхватен и ефективен метод от енергийната...

 

“Пренареждане на Матрицата с ТЕС” е най-иновативният, всеобхватен и ефективен метод от енергийната...

Зарежда картата...
 • Пренареждане на Матрицата с ТЕС е терапевтична техника от енергийната психология, надграждаща ТЕС (Техники за емоционална свобода), разработена през 2008 г. от Карл Досън. Комбинира ТЕС с разбирания от новата биология, епигенетика и квантова физика, позволявайки бърза лична трансформация.

  ОТВОРЕНА лекция и демонстрация за практици и неспециалисти

  ДАТА: 16 октомври 2018, 18:30 часа, София, център Есенс – ул. 6-ти септември 37

  “Пренареждане на Матрицата с ТЕС” е най-иновативният, всеобхватен и ефективен метод от енергийната психология.

  ЗАЯВЕТЕ СВОЕТО МЯСТО НА INFO@SVOIZBOR.COM или чрез формата за регистрация: https://goo.gl/forms/UhO9jubz4jWbZboE2

  (Местата са ограничени)

  Информация на тел. 0889 695 444


  Пренареждане на Матрицата с ТЕС е терапевтична техника от енергийната психология, надграждаща ТЕС (Техники за емоционална свобода), разработена през 2008 г. от Карл Досън. Комбинира ТЕС с разбирания от новата биология, епигенетика и квантова физика, позволявайки бърза лична трансформация.


  Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС, се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на човек и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.


  Пренареждане на Матрицата се прилага за същите психо-емоционални (панически, пост-травматични и депресивни разстройства, фобии), психо-соматични (високо кръвно, свръхтегло, хранителни разстройства и т.н.) или физически проблеми (като спомагателна терапия при алергии, фибромиалгия, физическа болка и т.н.), както и ТЕС, но заради медитативнвата компонента стига с лекота до по-дълбоки пластове на ума.


  В моята терапевтична практика, Пренареждане на Матрицата с ТЕС зае едно от върховите места по ефективност, лекота и бързина на случването. Негативни модели, с които клиентът се бори от години с всевъзможни терапии, се изчистват и качеството на живот видимо и бързо се променя и подобрява! Дори бележитият проф. д-р Брус Липтън, казва, че техниките на енергийната психология са тези, които с най-голяма лекота, бързина и ефективност препрограмират и подменят негативните модели в подсъзнанието.


  Направените изследвания с енцефалограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън). Ето защо чрез прилагането й се откриват несъзнавани спомени и мисловни модели, скрити в подсъзнанието, включително до преживявания от най-ранна детска възраст и дори минали прераждания.


  Интуитивна техника, Пренареждане на Матрицата лесно стига до корена на проблема.Изключително ефективна е за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, е че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота.


  Матрицата позволява буквално да навлезеш в спомените, но не емоционално преживявайки наново травмата, а само наблюдавайки случилото се – за да видиш и разбереш. Помага да завършиш спомена по нов, позитивен начин. Не караме клиента просто да мисли по различен начин за този спомен, а му позволяваме да промени спомена в собственото си подсъзнание. Трансформираме неприятния спомен и негативното убеждение, в позитивен спомен и позитивни убеждения.

  Мечтали ли сте някога да се върнете в миналото и да поправите някои неща? Сега вече е възможно! 

  Преживяното в Матрицата се отразява мигновено на всички нива и осезаемо подобрява качеството на живот.

  ЗАПОВЯДАЙТЕ на поредната отворена среща с Марти Иванова, на която ще получите най-важните основи в разбирането и прилагането на метода “Пренареждане на Матрицата”. Ще получите практически инструменти за работа, и още – ще преживеете във водена от Марти сесия, вашето лично преживяване в Матрицата.

  Ограничаващи вярвания, травматични и тягостни спомени, физически заболявания, негативни поведенчески модели, ирационални страхове, фобии, алергии,

  Готови ли сте да отидете още по-напред в личното си развитие? ВРЕМЕ Е да пренаредим Матрицата.


  КОГА: 16 октомври 2018

  КЪДЕ: София, център Есенс, ул. 6-ти септември 37

  ЧАС: 18:30 ч. – 20:30ч

  ВХОД: 20 лв. (заплаща се на място) Вход за двама = 30 лв.)

  ЗАПАЗЕТЕ МЯСТО на email: info@svoizbor.com или тук: https://goo.gl/forms/UhO9jubz4jWbZboE2

  MЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

  СРЕЩАТА Е ОТВОРЕНА за всеки. Независимо дали е преминал обучение в ТЕС, или пристъпва за първи път към енергийната психология.

  За водещия: Марти Иванова е дългогодишен треньор по личностно развитие, холистичен терапевт. Дипломиран майстор-практик в енергийната психология и сертифициран преподавател по ТЕС към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (AAMET – Великобритания), Българска асоциация по енергийна психология (БАРЕП) и EFTMRAcademy на ТЕС-мастър Карл Доусън.

  Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си. 

  Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com, позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц.

  Марти Иванова прокарва мост между научно и духовно познание, дава практични и работещи методи за израстване и трансформация на живота. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации; води курсове и семинари за самопомощ из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, и разгърнат изцяло мисията и потенциала си.

  ВИЖТЕ ОЩЕ:Сертификационно Професионално Обучение За Практици По ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА – Ниво 1 И 2

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София
 • Включете администратори
  Мартина Иванова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org