• Искате ли да бъдете здрави, издръжливи и да живеете по-хармонично?

  Искате ли да стигате по-далече, да бъдете по-силни и да се възстановявате по-бързо?

  Искате ли да имате достатъчно енергия и хъс, за да правите това, което обичате?

  Тогава спете достатъчно!

  Сънят е една от най-важните потребности за всяко живо същество, в това число и за човека. Но в съвременния свят между една трета и една втора от хората се оплакват от проблеми със съня.

  В същото време всяка клетка, тъкан, орган и процес в тялото са пряко зависими от съня. Когато не спите достатъчно или сънят ви не е пълноценен, тялото и мозъкът ви не функционират ефективно, паметта ви изневерява, познавателните процеси и реакциите ви се влошават, решенията, които вземате са погрешни или недостатъчно обмислени, раздразнителни сте, стресът ви се отразява все по-силно, а ефективността и изпълнението ви намаляват значително.

  Ако се занимавате редовно със спорт, качественият сън е още по-важен за вас, защото липсата му води до води до отслабване на имунитета, увеличаване на травмите, възпаленията и инфекциите, удължаване на срока за възстановяване на тялото, хормонален дисбаланс, раздразнителност, емоционална нестабилност и неконтролируем глад. Когато сте недоспали и уморени, последното нещо, което ви се иска, е да се движите повече или, ако все пак го направите, вие сте склонни да поемате по-големи рискове и да допускате опасни грешки.

  Тази лекция ще ви покаже как да си осигурите качествен и пълноценен сън, без да променяте ежедневието си значително. Така ще постигнете по-добро здраве, ще се възстановявате по-бързо и ще постигате повече – в личен и професионален план.

  Вход свободен!

  6 ноември, 20:00 - 21:30 часа

  Лектор : Гергана Радович 

  Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и авиационен инструктор, специализирал управление на съня и умората, член на Европейското дружество по медицина на съня

 • Категория
  Общи
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  BaseCamp (Technopolis Младост 4) Околовръстен път 265, 1715 София
 • Включете администратори
  Гергана Радович

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org