ОТВОРИ СЪРЦЕТО СИ
Дек 15

ОТВОРИ СЪРЦЕТО СИ

„Отвори сърцето си“ е целодневен семинар - практика за свързване на сърцето с вътрешно присъщата...

 

„Отвори сърцето си“ е целодневен семинар - практика за свързване на сърцето с вътрешно присъщата...

Зарежда картата...
 • „Любовта като стремеж действа в сърцето, като чувство – в душата, като сила – в ума, и като принцип – в Духа. Това е целият цикъл на човешкото развитие отначало докрай.“ Учителя

  ОТВОРИ СЪРЦЕТО СИ семинар-практика

  Дата на провеждане: неделя, 15 декември 2018, начало 10:30 до 17:30 часа

  Място на провеждане – зала Лозенец, у. Бисер – 2

  https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1GjBFm2A1cpiI30H08Ibe5JpV5Ko&ll=42.68237313006792%2C23.323430486508187&z=17

  „Отвори сърцето си“ е целодневен семинар - практика за свързване на сърцето с вътрешно присъщата му мъдрост и преминаване на едно ново, по-високо стъпало на осъзнатост. За изграждане на трайно себе-приемане, любов към себе си, другите, живота, тялото, творението и Бог. За намиране на баланс между сърцето и ума.

  В него са включени упражнения с Техники за емоционална свобода, Пренареждане на матрицата и други подобни модалности, които се съвместяват прекрасно за здраво и дълбоко интегриране на новите енергии.

  Любовта и прошката са  като глобално изцеление. Много преди времето на Исус, пророците и мъдреците са казвали, че трябва да се обичаме и да си прощаваме. За съжаление днес, все още реалността е друга - непрестанно боричкане между хората и постоянна вътрешна борба.

  Предстои ни едно съзнателно пътуване към само-реализация и духовна еволюция. Идеята да отворим сърцето си не е нова за нас. Но когато чуем тази препоръка, много от нас не знаят как да го направят. Днес, в нашето общество знаем, че съществува безпрецедентно високо ниво на сърдечни заболявания, но сърдечната хирургия, не е онова, което наистина отваря сърцето Ви. И така, как човек започва да разбира и прилага теорията за отваряне на сърцето?

  Има много начини за постигане на един и същ резултат и много пътища, които да Ви отведат на едно и също място. И това не са само практични идеи, те предлагат и връзка с мъдростта. Много често в нашия свят се караме и спорим как да правим нещата, като мнозина се опитват да наложат своите пътища на другите. Както знаем със сигурност днес, няма нито един път, който да е най-добрият и правилен за всеки отделен човек. Ние сме твърде различни, твърде уникални и всеки има свои собствени нужди в зависимост от нашата лична духовна еволюция.

  Тази идея е вярна и за отварянето на сърцето. Няма един единствен начин да отворим сърцето си. Има много. Те включват мисли, думи и действия на любов, състрадание, благост и благодарност към всички същества и неща в нашето обкръжение, включително и към нас самите. Колкото повече практикуваме, прилагаме и живеем тези добродетели и емоции, толкова повече отваряме сърцето си. Колкото повече отваряме сърцето си, толкова повече вибрираме на честотата на любовта и преживяваме нашата Божествена същност, която е нашето естествено състояние на съществуване. Това състояние е избледняло, забравено и занемарено през изминалите години човешки живот, и днес ние най-накрая се връщаме обратно у дома, към себе си.

  По време на това пътуване към себе си, ще използваме един от най-мощните начини за омекотяване на втвърдено сърце, изцеление на ранено сърце и отваряне на затворено сърце. Този начин се нарича прошка и това е ключът, който отваря сърцето и ни дава способността да изразяваме любов, състрадание, доброта и благодарност без ограничения. Всеки подход може да отвори сърцето, но без опрощение можем да бъдем задушени в нашето пътуване и да не можем да продължим напред. В края на краищата как показвате любов, милосърдие или състрадание към някого, на когото не вярвате? Как изразявате благодарност на някой, за когото смятате, че ви е наранил? Ето как бързо разбираме важната роля, която играе опрощаването в нашето пътуване, ако искаме да отворим напълно сърцето си.

  Сидхарта Гаутама (Буда) споделя, че колкото повече разбираме (т.е. разширяваме нашето съзнание), толкова повече прощаваме. Опрощението по същество се превръща в акт на гледане извън думата или действието, а не до загуба на поглед от божествената природа на всяко същество.

  Духовният учител Шри Чинмой казва: „Не осъждай нищо и тогава ще бъдеш щастлив. Прости всичко и ще бъдеш още по-щастлив. Обичай всичко и тогава ще бъдеш най-щастлив.“

  Когато слушаме собственото си вътрешно същество, ние стъпваме в знанието, че опрощението е просто акт на освобождаване. Освобождаване на привързаност към всякакви възприемани като неправилни действия от себе си или от друг. На първо място това не означава, че подкрепяме действието, което ни е причинило болка или страдание. По-скоро това означава, че го виждаме с осъзнато присъствие и достигаме до по-голямо разбиране за това, как несъзнателността (страхът, невежеството и т.н.) имат значима роля за последиците. Всеки, който наранява друго същество или себе си, просто действа от място на несъзнателност. Това не е предназначено да оправдае каквито и да било действия, а има за цел да разшири нашата перспектива и разбиране. Всеки човек има свои собствени потребности, собствен възглед за реалността, своя собствена карма, свое собствено духовно еволюционно пътуване. Безполезно е да очакваме от другите да правят каквото искаме, или както ние го искаме или когато го искаме. Безполезно е да държим яда, обидата, ненавистта и възмущението. И това няма за цел да ни накара да се почувстваме зле, но всичко, което се случва с нас, по някакъв начин се създава само в този или друг живот. Всичко е отражение на това кои сме ние. Така че имайте смелостта да погледнете какво отразява живота Ви?

  Съвременната здравна наука, метафизиката и психологията днес представят все по-голямо количество информация за това колко мощен е процеса на прошката. Както обяснява д-р Брус Липтън, химията на тялото контролира съдбата и генетиката на клетката, а химията е свързана с интерпретацията на света на ума и това тълкуване освобождава химията. Така че, ако създаваме токсична химия за себе си въз основа на токсични мисли, не е чудно, че това има пряко отрицателно въздействие върху здравето ни. Всичко от рак и инфекции, до депресия и сърдечни заболявания има емоционална или енергийна връзка в основата си. Нерешените болки и травми играят по-голяма роля за нашето здраве, отколкото може би някога бихме могли да си представим.

  Опрощението е дар, който даваме на себе си.

  Това е, ако искаме да напредваме в нашето пътешествие на духовна еволюция и да живеем с вътрешен мир и радост. Много хора твърдят, че опрощението е трудно. И все пак това е вярването, което ни задържа от самия акт на прошка. Актът на прошка е всъщност много лесен и може да се случи в момента, в който го изберете. Само Егото вижда опрощението като нещо "трудно" или "предизвикателно". От гледна точка на душата ни няма нищо, което да прощава. Има просто осъзнаване и припомняне.

  Метода на потупването, улеснява процеса на изцеление и интеграция на онези Ваши страни , които са тайни и неприемливи дори за самите Вас. Като обединявате във Вашата система тяло-ум-дух, резултата от тази дълбока и трансформираща работа, Вие се възнаграждавате с повече сила и вдъхновение, повече жизнерадост и енергичност.

  Мнения за ТЕС И Пренареждане на Матрицата:

  “ТЕС е най-мощната, нова техника за трансформация, появявала се от години. Изучаването й и ползите от нея, ще Ви предоставят най-бързия начин за справяне с физически и емоционални проблеми. Горещо я препоръчвам.“

  Джак Канфийлд, автор на „Пилешка супа за душата“

  „Вярвам, че ТЕС е едно от най-големите достижения в психологията и медицината през този век.“

  Д-р Доусън Чърч, автор на „Джин в гените ви: Епигенетичната медицина и новата биология на намеренията“ (www.YourGeniusGene.com)

  „Нищо друго не се доближава толкова близо до „магия“, колкото положителните резултати, които наблюдавам с очите си, използвайки ТЕС с хиляди мои пациенти, страдащи от физически заболявания или емоционални неразположения. ТЕС може да даде невероятен напредък в лечението Ви и да помогне в ежедневието Ви.“

  Д-р Джоузеф Меркола

  „ТЕС е лесен и мощен процес, който може да окаже дълбоко влияние върху генната активност, здравето и поведението.“

  Д-р Брус Липтън, автор на „Биология на убежденията“

  „Оставете настрана скептицизма. Това наистина действа. Работил съм с ТЕС и с негова помощ постигнах страхотни резултати в личния си живот.“

  Д-р Уейн Дайър

  „Един ден медицината ще се събуди и ще осъзнае, че неразрешените емоционални проблеми са главната причина за 85% от всички болести. Когато това стане, ТЕС ще бъде една от основните й техники за лечение, както тя вече е за мен.“

  Д-р Ерик Робинс

  „Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само „да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС, за да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.“

  Луиз Хей

   „Този подход е брилянтен. Досега съм го използвала три пъти за себе си и е променил проблем, за който съм работила вероятно близо 30 години. Сега, мислейки за това, се усмихвам и сияя вътрешно. Има смисъл от всичко, което знам за енергията, съзнанието, квантовата физика, полето, новата биология, подличностите, разрешаването на травмите и причиняването на болестите.

  Това е огромен напредък за ТЕС и аз го препоръчвам на всички. Пренареждане на Матрицата е истински принос към новото парадигматично мислене в здравеопазването.“

  Д-р Джил Едуардс – автор на „Съзнателна медицина“

  Дата и час на провеждане: 15.12.2018 година (събота) от 10:30 до 17:30 часа

  Място: ул. Бисер - 2, кв. Лозенец, София

  Цена за участие: При плащане до 8 декември 2018 - 120 лв., при плащане след 8 декември – 150 лв., цена при записване на двама 200 лв.

  Записването става след направено плащане.

  Данни за плащане:

  Банка: ОББ

   IBAN: BG10UBBS80021069798140

  BIC CODE: UBBBSBGSF

  Получател: ЕВОЕНЕРДЖИ ЕООД

  Основание за плащане: Семинар „Отвори сърцето си“

  За записване, последвайте линка: http://www.evoenergy.bg/open-your-heart/

  или на телефон 0888 12 77 27 - Димитрина Кръстева


  Цената включва:

  - ресурси, които ще дадат нов, по-градивен смисъл на живота Ви

  - практически упражнения (всяко от тях може да продължите да си го правите и след семинара)

  - кафе, чай и вода през кафе паузите

  За водещият:

  Димитрина Кръстева е с майсторски сертификат по ТЕС към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Посланик на Матрицата към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска Асоциация за Развитие на Енергийната Психология, ученичка на Карл Досън - създател на метода Пренареждане на Матрицата и Ирена Рельовска-Бартън – единствената българка обучавана от Гари Крейг – създал и популяризирал ТЕС сред милиони хора по света. Използва различни техники от енергийната психология, медитации и енергийна медицина, работейки с различните измерения на духа.

  Има базирана практика в София, работи и виртуално с клиенти, провежда групови семинари, практики и демонстрации за всеки, който е вдъхновен да извърви пътя на живота си в пълнота.


  Loading content, please wait.
 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр.София, кв. Лозенец, ул. Бисер 2
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org