Чисто начало в Новата година. Да се освободим от страховете и ограничаващите вярвания
Ян 30

Чисто начало в Новата година. Да се освободим от...

 

Зарежда картата...
 • За Лекцията: С какъвто и проблем да дойдете при мен, винаги търсим отговор на този въпрос – какво е вътрешното ти вярване, което провокира подобни усещания, което те вкарва все в такива сходни ситуации, което те кара да реагираш по един и същ болезнен начин? Каква е тази твоя вътрешна потребност, която има нужда да бъде задоволена, да бъде доказана за пореден път, да бъде валидирана и потвърдена?


  Дали се отдаваш на вредни навици, защото вярването ти говори, че само чрез тях влизаш в отбора на готините? По същия начин както това се случи в 7ми клас? За нищо на света не можеш или искаш да се откажеш от тях, защото това ще те изкара от ролята на “готиния”, и ще се превърнеш в неуверен смотаняк?


  Дали при всяко нервно напрежение се успокояваш със сладкиши, защото подсъзнанието ти помни всички онези моменти когато детето е получавало лакомство за награда и успокоение?


  Дали неуспешните ти връзки и сходния тип неудачни партньори на които попадаш нямат общо с подсъзнателното ти вярване, че не си достатъчно добър и не заслужаваш нищо по-добро от това?


  Или пък все не успяваш да започнеш или довършиш начинанията си, нещо невидимо те спъва и проектите ти никога не виждат бял свят? Може би заради няколкото десетки години в които си чувал от баща си как от теб нищо не става, и в теб се е загнездило вярването “Така и така няма да успея, защо изобщо да пробвам. Сигурно ще се проваля”


  Каквато и да е твоята тема, тя ВИНАГИ се крепи на пирамида от подсъзнателни вярвания. Кое е твоето вярване, което има нужда от валидиране, доказване и утвърждаване? Ако искаш да скъсаш вечно повтарящия се модел, е добре да се гмурнеш в подсъзнателния си свят и да откриеш саботиращите те вярвания.


  Всички си имаме тези вярвания. Много често изобщо не подозираме за тях, но съзнателният ум вижда затрудненията в живота ни без да разбира “защо това продължава да се случва?”; “защо продължавам да реагирам по този начин?”


  Не съм достатъчно добър

  Не заслужавам

  Глупав съм

  За нищо не ставам

  На хората не може да се вярва

  Никога няма да бъда добра майка

  Опасно е да се довериш

  Парите са мръсни

  Кое е твоето вярване, което саботира успеха и щастието ти? Сковава те в лапите на страха, спъва те?

  Мнозина от съвременните мотиватори казват “Скочи! Осмели се! Предизвикай се! Действай! Изправи се срещу страховете си, разбий ги!”

  Понякога това работи! Но когато тези вярвания са толкова дълбоко вкоренени, стъпили на силни травматични преживявания, създали сложни подсъзнателни програми – нещата не сработват така лесно. Иска се дълбочина, която да пренапише саботьорите изоснова в подсъзнанието.


  Как точно става това – ще говорим и преживеем заедно по време на фестивала!

  Идваш ли?


  За лектора: Марти Иванова е дългогодишен консултант по личностно развитие, холистичен терапевт. Един от броящите се на пръсти advanced практици в България, дипломиран енергиен психолог към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (AAMET – Великобритания), Българска асоциация по енергийна психология и EFTMRAcademy. Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си. Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор, тя е автор на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com. Позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации, води курсове и семинари из цяла България. Помага на хората да намерят призванието си – своя личен и уникален път, да открият и разгърнат изцяло потенциала си.

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София
 • Включете администратори
  Мартина Иванова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org