Karl InterviewВ края на февруари 2020г., създателят на Пренареждане на Матрицата Карл Досън лично обучи група от 44 човека. Карл гостува в студиото на БСТВ заедно с Мартина Иванова - преподавател по ТЕС и практик по Пренареждане на Матрицата към БАРЕП.

Той сподели: "Подсъзнанието ни обработва 40 милиона бита информация в секунда. Така, че когато преживеем травма, част от нас остава в този момент със всяка мисъл, емоция, осезание, които сме изпитали тогава. С Пренареждане на Матрицата ние буквално пренареждаме даден спомен на подсъзнателно ниво с нова, положителна картина, която да носи положително убеждение."

D r Gulubov

Лекар и хомеопат, д-р Атанас Гълъбов с интервю за ТЕС и Пренареждане на Матрицата и как чрез тези методи стигаме до корена на емоционалните и физически проблеми, за да развържем възела и да освободим травмата.

 

 

  

Karl2smСъздателят на Пренареждане на Матрицата (Matrix Reimprinting) Карл Досън е един от 29 мастъри в цял свят на Техниките за емоционална свобода – статут даден от самия Гари Крейг, създателя на ТЕС.Обучил няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в Европа, Америка, Азия и Австралия. Изнася лекции и популяризира ТЕС и ПМ на международни форуми по света в областта на здравето и себеразвитието редом до Луиз Хей, д-р Брус Липтън, Грег Брейдън, Каролин Мейс, Мариан Уилямсън, д-р Дейвид Хамилтън, Лин Мактагарт и др. 

Karl sm1ТЕС-Мастър и автор на бестселъра на Хей Хаус „Пренареждане на Матрицата с ТЕС" и създател на едноименната терапевтична техника

КАРЛ ДОСЪН ще проведе семинар за обучение на практици по  Пренареждане на Матрицата - 27 февруари – 01 март 2020 г. 

MatrixReimprinting logo„Пренареждане на Матрицата“ (или Matrix Reimprinting) е терапевтична техника от енергийната психология, базирана на Техниките за емоционална свобода. Тя е разработена през 2008 г от Карл Досън, един от 29 мастъри на EFT ® в цял свят. Представлява форма на водена от терапевта медитация, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което преживява стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до осъзнаване и дълбоки прозрения за индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org