ОТЗИВИ ЗА СЕМИНАРИТЕ ПО ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА

karl 1С КАРЛ ДОСЪН

д-р Йоанна Йорданова, хомеопат
Признавам, че останах изненадана от семинарите по ТЕС и Пренареждане на Матрицата с Карл Досън. От години познавам техниките от книги и видео-клипове в мрежата, прилагала съм ТЕС с успех върху себе си. Дори преди курса се чудех какво повече мога да науча на тези семинари.

Обучението обаче при преподавател с богат опит, с умение да представи методите по един достъпен начин и най-вече практиката под наблюдението на Карл, ми дадоха увереност, че мога да постигна същия резултат като него с моите пациенти.

В енергийната психология, както и при хомеопатията ние търсим „корена на проблема", емоционалната първопричина за проявяващото се физическо неразположение или болест. По време на практиката на семинара се убедих с каква лекота методът Пренареждане на Матрицата „припомня" конкретното събитие и елиминира енергията на травмата. Но може би най-важното достойнство на този метод е възможността на подсъзнателно ниво да се замени негативното убеждение възникнало в резултат на травмата с ново, положително.

Марияна Младенова, психолог
Семинарът беше страхотен, а Карл Досън е невероятен професионалист. За мен беше истинско удоволствие и много приятно преживяване да бъда с всички вас през тези невероятни 8 дни. Благодаря ти, Ирена за прекрасната организация на семинарите и за това, че покани Карл Досън в България.

д-р Нина Еленкова
Благодаря на Съществуването, на списание "Осем", на Ирена и на всичко и всички, които ме доведоха до решението да посетя семинара на Карл Досън! Това беше невероятно преживяване, едно пътуване, сливане с Вселената ... аз още не намирам дори думите. Мисля, че е най-земния, естествен, логичен, лесен начин да се докоснем до невидимото, до нас самите, да се лекуваме и да помагаме на хората. То е като " бърза връзка", щрак и си там. И е прекрасно. Освобождаващо и пречистващо. Аз го почувствах, всички го почувстваха. Благодаря отново и на всички, които бяха на този семинар и споделиха това помежду ни! Карл Досън и Ирена Рельовска са проводници на доброто на този свят! Прегръщам тях и цялата група с много обич!

 

Irena sm 2019С ИРЕНА РЕЛЬОВСКА-БАРТЪН

Мартина Иванова, сертифициран преподавател по ТЕС към БАРЕП и EFTMR Academy

Всяко преживяване с теб е изумително дълбоко, но това не пречи всеки път да се възхищавам на чудесата които преживяваме заедно. Искам да ти благодаря и за последните седем дена! За безкрайната мъдрост, търпение, благо подбутване и помощ по пътя. За всички възможности, които постави в ръцете ми и ми се довери да развивам.

За мен е чест да те наричам мой учител и ментор, и да вървя по стъпките ти! Ти и Карл сте хората които ми дадохте толкова много и знам, че имам още да уча. Знам, че давате радушно, а аз със страст вземам!
Благодаря ти отново за всичко което правиш, и за всичкото вдъхновение, знание и страст които получавам от теб!

д-р Пламенка Томова, сертифициран практик

На семинара научих нови неща. Получих и осмислих безценно знание, необходимо за мен в този момент. То даде нов тласък и широта на вижданията и възможностите ми. Умения, които да ползвам в практиката си. Запознах се с безценни хора и мисля, че моите тяло, ум и душа резонираха напълно с тях. За мен Ирена е прекрасен учител, който носи най-ценното - възможността да вдъхновява!

Хр.Ковачева, психолог

Изключително съм доволна от семинара - получих самопознание; техники за достигане до подсъзнанието и нови методи за рабоTestimonial-Iconта с "проблема". Материалът беше поднесен много заинтригуващо и с много страст от Ирена. След семинара не съм спирала да практикувам върху себе си. Мнението ми е, че ТЕС е изключително силен инструмент в една терапия, дори ми се струва, че самия ТЕС и Пренареждане на Матрицата са вид терапия.

 

geryС Гергана Радович

Камелия, сертифициран практик

Много съм впечатлена от ефикасността на техниките ТЕС и водещата Гергана Радович, която с привидна лекота ни преведе през много сложна и многопластова материя. Препоръчвам горещо ТЕС. Ако искате да добавите нови умения към практиката си на терапевт или просто, ако имате въпроси, на които не можете да отговорите, Гергана ще ви заведе на правилното място. Благодаря, Гери. 

Йолина, сертифициран практик

Курсът е много добре структуриран и Гери подхождаше към различните основни аспекти от обучението много внимателно и съсредоточено. Добро управление на времето и възможност за индивидуална работа, така че да се докоснем до ТЕС възможно по-отблизо! Много практиктически ориентиран курс. Благодаря.

Мирела - сертифициран практик

Курсът ми даде осъзнатост, сила, мотивация и вяра. Това беше най-добрата инвестиция в себе си.

 

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки



IBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org