Силата на ТЕС за справяне с последиците от COVID-19.

През това време на несигурност и глобална карантина, ТЕС е насреща, за да улесни ума ви, да успокои нервната ви система и да предложи изненадващи ползи. Ние редовно актуализираме тази страница с полезни ресурси, включително и видеоклипове в канала ни в YouTube  youtube1 и Facebook страницата ни  facebook logo

EFT logoКратко ръководство за ТЕС - как се потупва в 4 страници

Форма за практика - тя ще ви помогне ако сте начинаещи в ТЕС 

ТЕС точки - точките на които се потупва

ТЕС помага за най-разнообразни проблеми: от тревоги, притеснения, ирационални страхове и фобии до отказване на цигарите, проблемно забременяване, бизнес успехи и дори сериозни неща като депресия и пост-травматично стресово разстройство.

На сайта си Гари Крейг, създателят на ТЕС, преди пенсионирането си публикуваше описания на случаи с ТЕС на практици от цял свят. Някои от тях сме заимствали.

Останалите статии са от нашите практици, в които описват първоначалното оплакване и крайния резулта след прилагане на методите от енергийната психология.

Изберете статия от модула в дясно по темата, която ви интересува.

 Приятно четене!

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org