Jack Canfield 1

 

Джак Канфийлд, авторът на книгите "Пилешка супа за душата" и прочут мотивационен лектор, споделя как е научил за ТЕС и как това се оказало "най-ефективната технология за психологическа промяна", на която е попадал от години. Защо блокираме емоциите си, как функционира подсъзнанието ни и и как подсъзнателните негативни емоции и убеждения ни попречат да живеем щастливо и да привличаме благополучие.

 

Joe Dispenza biophotonsНавикът е повтарящ се набор от автоматични, несъзнателни мисли, поведения и емоции, придобити чрез повторение.

Навикът е нещо, което си правил толкова много пъти, че вече тялото ти знае как да го направи, по-добре от колкото умът ти. В момента, в който хората започват деня си, те вече мислят за миналото. Всеки един от тези спомени съдържа емоция. 

 

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org