bruce Американският клетъчен биолог д-р Брус Липтън: ''95% от живота ни се управлява от програми за това как да живеем, които се формират през първите 7 години.За това бедните си остават бедни, а богатите винаги са богати.''

bruceПо време на втората междуна конференция по Пренареждане на Матрицата (септември 2015 г.) д-р Щонова взе първото интервю от д-р Брус Липтън за българска медия.

Той е световно-известен учен-изследовател на стволовите клетки и автор на бестселъра ''Биология на убежденията'', лауреат на наградата за мир Гоа 2009. Още през 60-те години д-р Липтън започва да клонира клетки и открива, че не ДНК, а сигналът от околната среда контролира поведението на клетките.

Jack Canfield 1

 

Джак Канфийлд, авторът на книгите "Пилешка супа за душата" и прочут мотивационен лектор, споделя как е научил за ТЕС и как това се оказало "най-ефективната технология за психологическа промяна", на която е попадал от години. Защо блокираме емоциите си, как функционира подсъзнанието ни и и как подсъзнателните негативни емоции и убеждения ни попречат да живеем щастливо и да привличаме благополучие.

bruce cellsВие можете да кажете, че клетките носят спомена, но аз като биолог ще ви отвърна, че клетката има клетъчна мембрана. Тя няма капацитета съзнателно да разграничава пилешки хапки и бира от каквото и да е на света, просто не прави това. Паметта НЕ Е В клетката, паметта Е В ПОЛЕТО. Ние сме телевизионна предаване. Това е телевизионен приемник. Ние имаме антени. Когато картината на телевизора ви изчезне, какво казвате за телевизора?

dr Joe Dispenza

Докато изпитваме самоограничаващи емоции, ние сме в миналото. Това минало ни е познато и съответно ще създадем същото бъдеще. Така се въртим в кръг.

Трябва да можете да се настроите в състояние, че все едно вече имате това, за което мечтаете.

Мислите са речника на мозъка. Чувствата са речника на тялото. Начина, по който мислите и се чувствате, създава начина на вашето съществуване.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org