Joe Dispenza biophotons

Навикът е повтарящ се набор от автоматични, несъзнателни мисли, поведения и емоции, придобити чрез повторение.

Навикът е нещо, което си правил толкова много пъти, че вече тялото ти знае как да го направи, по-добре от колкото умът ти. В момента, в който хората започват деня си, те вече мислят за миналото. Всеки един от тези спомени съдържа емоция. Емоциите са крайният продукт от минали преживявания.

В момента, в който хортата се върнат към спомените с проблеми, започват да се чувстват нещастни, тъжни и изпитват болка.

Начинът, по който мислиш и се чувстваш създава твоето състояние на съществуване.

95% от това кои сме ние, докато станем на 35 г. е запаметен набор от поведения, емоционални реакции, несъзнателни навици, дълбоко вкоренени поведения, вярвания и възприятия, които функционират като компютърна програма.

Със съзнателният си ум, който е 5%, човек може да каже:''Искам да съм здрав. Искам да съм щастлив. Искам да съм свободен.

Но тялото оперира с различна програма.

Тогава как да направим тези промени? Трябва да отидете отвъд аналитичния ум, защото това, което разделя съзнателния от подсъзнателния ум е аналитичният ум. Тук идва мястото на медитацията.

 

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org