bruceПо време на втората междуна конференция по Пренареждане на Матрицата (септември 2015 г.) д-р Щонова взе първото интервю от д-р Брус Липтън за българска медия.

Той е световно-известен учен-изследовател на стволовите клетки и автор на бестселъра ''Биология на убежденията'', лауреат на наградата за мир Гоа 2009. Още през 60-те години д-р Липтън започва да клонира клетки и открива, че не ДНК, а сигналът от околната среда контролира поведението на клетките.

Здравето изисква да препрограмираме възприятията си за стрес. Биологията на тялото се ръководи от това как съзнанието интерпретира околната среда и генерира хормонална среда, която води до здраве или болест.

Добрата новина е, че когато променим нашата интерпретация на сигнала, който идва към клетките, ние можем да препрограмираме възприята и дълбоко-вкоренените убеждения. Енергийната психология дава едни от най-ефективните методи за достигане и промяна на тези подсъзнателни модели.

''Получаваме информация чрез 5-те си сетива и клетките получвават сигнали от околната среда чрез рецептори. Тоест ДНК-то ни се контролира от сигнали идващи извън клетката. Включително енергийните послания на собствените ни мисли - положителни или отрицателни. Образно казано, клетъчните рецептори в клетката са антените, а тялото е моето шоу. И това което се прожектира в моята глава, е различно от вашето шоу, именно заради енергията, която моите уникални антени улавят.''

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org