trauma articleКогато всичко е наред, мозъкът ни е най-големият суперкомпютър на земята. Сложна мрежа от около 100 милиарда неврона, която е чудесна не само за обработка и организиране на информация, но e и наистина е много, много бърза. Всяка секунда между 18 и 640 трилиона електрически импулса  препускат през мозъка ви. Тази матрица внимателно кодира и съхранява вашите спомени и преживявания и така колективно съставя уникалната мозайка, която си ти.

pexels photo 593172Казвам се Брад Мейс и съм психотерапевт. Всеки, който ме познава знае, че през последните 27 години страдам от синдрома на Турет.

Или както лекарите предпочитат да казват „симптоми на синдрома на Турет“.

Счита се, че имаш синдром на Турет само ако имаш симптоми още от детството. В моя случай аз започнах да имам симптоми на Турет когато бях на 19 години. Преди това не съм имал тикове.

trauma betrayal

Травмата създава амнезия

Не просто тревожност. Създава амнезия, създава склонност да не искате да погледнете към нищо, което може да ви напомня за тази травма. И така да се самозаблуждавате, че всичко е любов и светлина. Че всичко е феи, ангели и дъги. Това само забавя неизбежното. Някои хора, които мислят че нямат никакви травми се срещат с тях, когато започнат да работят над себе си. Личната работа разкрива история. Това което всеки от вас иска да направи - вие сте тук, за да цените собственото си мислене, да се фокусирате над Собственото си осъзнаване и Еволюция на вашето съзнание... и за нещо още по-важно: Вие сте тук, за да излекувате капаните на травмите, страховете, неправилните схващания и интерпретации в собствената ви ДНК. ДНК на всеки от вас е затрупана със страх. При някои повече от други.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org