• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Основател (2014) и Управител на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризирам методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. Видеоклиповете ми с ТЕС в интернет са гледани десетки хиляди пъти. До момента аз съм единствената българка с академичния сертификат EFT Cert-I присъден от Гари Крейг, създателят на техниката.

  Преподавател съм по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската Академия по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Аз съм консултант от най-високото ниво 3 към международната ТЕС Асоциация (EFT International) и единствената българка, член на EFT International и на британската Асоциация по енергийна психология The Energist.

  От 2012 г. провеждам демонстрации и курсове по Пренареждане на Матрицата. През 2014 г. за първи път по покана на БАРЕП ТЕС Мастър Карл Досън обучи първите практици по ПМ в България, сред които имаше 5 лекари, 3 психотерапевти, ТЕС-практици и успешни бизнесмени. Карл направи още 2 обучения в България, които привлякоха водещи ТЕС-практици от съседните Румъния и Сърбия, които впоследствие станаха преподаватели по ПМ към Академията.

  Винаги съм се интересувала от себепознание и саморазвитие: използвам автогенен тренинг от ученичка, обучена съм и прилагам Силва Метод за контрол на ума. Работя с Рейки и Универсална енергия, но след обучението си при д-р Ерик Пърл използвам новите енергийни честоти на Възстановяване на връзката.

  Аз съм страстен почитател на EFT ® Техники за емоционална свобода и Пренареждане на Матрицата и влагам цялата си енергия в развиването на тази пионерска област в родната си страна България. Аз съм пример как докосването до тези прости техники променя живота – в средата на житейския си път изоставих успешната си банкова кариера и тръгнах по нов неутъпкан път.

  Убедена съм, че всичко, което ни се случва, е за нашето най-висше благо, дори трудностите и изпитанията. Благодарение на дълбоката вътрешна трансформация, която стана възможна за мен посредством EFT и Пренареждане на Матрицата, аз преживях трансцендентни състояния на дълбок вътрешен покой, хармония и ведрина, несравними като преживяване с живота ми дотогава.

  Считам, че не съществува по-голямо удовлетворение от това един човек да изпълнява призванието си, както и че тогава приносът на всеки, колкото и да е незначителен, допринася за хармонията на Всемира. Като емпат, моята страст е да учи клиентите си как да разбират трудния език на негативните си чувствата и как да открият помирение и с най-непримиримите ситуации в живота. Вярвам, че моята жизнена цел е да вдъхвам сили и увереност на другите да тръгнат към своята жизнена цел.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org