• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Марти Иванова е дългогодишен треньор по личностно развитие, холистичен терапевт. Дипломиран майстор-практик в енергийната психология и сертифициран преподавател по ТЕС към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата -EFTMRAcademy на ТЕС-мастър Карл Доусън. и Българска асоциация по енергийна психология (БАРЕП).
  Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си.

  Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com, позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц.

  Марти Иванова прокарва мост между научно и духовно познание, дава практични и работещи методи за израстване и трансформация на живота. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации; води курсове и семинари за самопомощ из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, и разгърнат изцяло мисията и потенциала си.

  Работи с техниките на енергийната психология - ТЕС, Пренареждане на Матрицата, ползва принципите на тоталната психобиология, съчетаваща познания от Германската нова медицина и Мета-медицината. Също практикува Лечебния код, НЛП терапия, лечение с прана, регресия, медитация, квантова синхронизация.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org