• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Срещнах се с енергийната психология и в частност с ТЕС през март 2009 година, а от октомври 2015 година съм сертифициран ТЕС-практик.

  Друга любима моя техника е пренареждане на матрицата (ПМ), с която се запзнах през 2014 година и започнах да я прилагам веднага с удивителни резултати. През февруари 2016 година имах прекрасната възможност да се обучавам от извора - участвах в сертификационен семинар на създателя на пренареждане на матрицата Карл Досън.

  Енергийната психология преобърна живота ми! В положителен смисъл. Справих се с множество емоционални и физически проблеми, които имах и не откривах стандартно решение, което да ме удовлетворява. Енергийната психология ми даде възможност да работя с техники с огромен потенциал и с прекрасни резултати.

  Работила съм с немалък кръг от хора. Надявам се и занапред да имам честта да съпровождам още много хора по пътя им към емоционалната свобода, щастието, радостта от живота и искрената безусловна любов!

  От доста години съм активист в сферата на бременността, раждането и родителството. Подобряването на начина по който жените изживяват бременността, раждането и майчинството са ключови за самооценката на една жена, както и във връзката майка-дете. Самоуверената, осъзната майка, отглежда самоуверени и осъзнати деца, които след това се превръщат в самоуверени и осъзнати възрастни и родители. А енергийната психология има чудесни инструменти за постигането на това.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org