• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Чрез създадената от нея EnePsy система помага на претоварените и стресирани жени да открият спокойствието и уверено да постигат професионалните си цели.

  EnePsy системата се гради върху три основни стълба: емоционален баланс, пълноценен сън и жизнен тонус. Макар всеки стълб само по себе си да е важен, Гергана вярва, че постигането на трайно физическо, психическо и емоционално здраве е възможно, само когато се обърне внимание и на трите едновременно.

  Това, което още я отличава останалите е, че има 15-годишен опит като авиационен инструктор в управление на стреса, умората и съня на летателните екипажи и други категории авиационен персонал.

  В работата си Гергана поставя фокус върху постигането бързи и дълготрайни резултати с малки, но редовни усилия.

  Благодарение на всичко това, нейните клиенти могат да се освободят от стреса, да подобрят здравето и външния вид, да хармонизират отношенията с близки хора, да подобрят качеството на съня и да постигнат успех и увереност в професионалната сфера.

  Повече ще откриете на www.enepsy.bg.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org