• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Здравейте,
  Аз съм Теди и помагам на хората да направят промяна и да преминат през трудностите в живота, осъзнавайки своите страхове, бариери и подсъзнателни модели, за да стъпят уверено, осъзнато и смело на своя път от любов към себе си.
  Наричам себе си консултант по промяна и изграждане на автентичен аз, чрез личностно, емоционално и духовно израстване, в синхрон с ума, сърцето и душата.
  Методите, с които работя са различни, като основни са: Акашови записи и медитации през полето на акаша, Техники за Емоционална свобода (ТЕС), Пренареждане на матрицата с ТЕС, Светлинна матрица, Матрица на раждането, Прана лечение и др., като в зависимост от конкретния проблем и ситуация и спрямо емоционалното състояние комбинирам онези методи, които ще са най-резултатни.
  Форматите, по които работя са индивидуални консултации на живо и онлайн, групови семинари, практики и медитации.
  С какви хора работя? Готови да работят върху себе си и да полагат усилия, доверяващи се на онази духовна част от нас, която не е рационална. Запознати или готови да опитат Акашови записи, различни методи на енергийната психология.
  Какви резултати постигаме? С моята работа помагам в 3 основни етапа от житейския цикъл на човека:
  1. Справяне с тежки емоционални моменти, проблеми и хроничен стрес
  2. Свързване с истинското аз, намиране на същността и вътрешна хармония
  3. Стъпване на пътя в личностен, професионален и емоционален план, връщайки си страстта от живота
  Каква предварителна подготовка е нужна? Никаква. Само желание за лична промяна! Спрямо казуса преценявам кое е най- подходящо.
  Имам следните професионални компетенции и степени на обучения:
  1. Първият сертифициран преподавател по Акашови записи в България, от International Akashic Records Academy, с преподаватели Милуш Кадиев и Десислава Иванова.
  2. Сертифициран практик по Техники за емоционална свобода (ТЕС) и Пренареждане на матрицата с ТЕС от EFT&Matrix Reimprinting Academy (EFTMRA) и Българска Асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП / BADEP), с преподавател Ирена Рельовска-Бартън
  3. Сертифициран практик по Матрица на раждането и Светлинна матрица (Matrix Birth Reimprinting & Into the Light Matrix - for working with birth traumas and preconscious memories) отMagical New Beginnings, с преподавател Шарън Кинг (Sharon King)
  4. Сертифициран практик по Прана енергийно лечение (Pranic Energy Healing) - 1 ниво от Institute for Inner Sciences с преподавател Цветанка Дренска
  За мен:
  ❤ Обичам красотата, смеха, промяната, близките, приятелите и себе си!
  ❤ Обичам да пиша, да медитирам, да мотивирам, да се изявявам, да обучавам себе си и другите!
  ❤Това, което ме пали е промяната към нещо по-добро, истинско, смислено!
  ❤Радвам се, когато успея да помогна на някой да се вдъхнови и да промени гледната си точка и да повярва в себе си и в хубавото в живота!
  ❤Живота ми винаги е бил изпълнен с възможности и изкачени върхове!
  ❤Вярвам, че всеки може да постигне вътрешен мир и спокойствие, вървейки смело по пътя си!
  ✅ Последвайте ме и в YouTube https://bit.ly/2rHtc37 , където ще намерите много видеа и медитации

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org