• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Здравейте! Казвам се Ивелина Георгиева. Майка съм на две вече пораснали деца с личен положителен опит във възпитанието във всички възрасти от тяхното израстване. Аз съм практикуващ детски и семеен психолог и психотерапевт по позитивна психотерапия. Извършвам психологично консултиране и психотерапия на деца и възрастни. Помагам на своите клиенти да се справят с възникнали трудности и сложни житейски ситуации и кризи, да открият своя уникален и удовлетворяващ път в живота, да развият своя потенциал и зрялост, да открият творческото начало в себе си, да открият своите дарби и да сътворяват и случват живота си в духа на удовлетвореност, щастие и хармонични взаимоотношения със себе си и другите. Имам богат опит в обучение, консултиране и подкрепа на кандидат-осиновители, осиновители и осиновени деца, както и в работата с изоставени от своите родители деца и преработване на травмата на изоставянето. В своята работа като психолог и психотерапевт използвам и друг научен метод за връзката между тялото и мозъка и баланса между аспектите Тяло, Емоции и Дух и това е Кинезиологията. Тя е наука за движението на енергиите в тялото. Използват се древните познания на китайската медицина, енергийните меридиани, акупунктурните точки. Методът работи за намиране на дисбалансите в организма по отношение на движението на енергиите и коригирането им. Друг метод, който използвам в практиката си e метода на Ваяна Стайбъл - Тетахилинг.
  В хода на своето личностно и професионално развитие търсих начини за по-дълбоко и по-бързо повлияване на психологическите и емоционалните проблеми и преработването на психотравмените моменти. Това търсене ме срещна с Техниките за емоционална свобода и Пренареждане на матрицата. Лично преживях много дълбоки трансформиращи моменти и дълбоки промени, които промениха мирогледа ми и освободиха голям енергиен потенциал в мен да творя живота си. След ТЕС и ПМ светът ми е друг – по-красив, изпълнен с много и ярки цветове и усещания. Животът ми е прекрасно творение и безкрай, наслада и ликуване, че го живея точно сега и точно в този момент в една безкрайна радост и пълнота!
 • Контактна информация

 • Адрес
  гр. Варна ул. Д-р Басанович 9, ателие 1. /в района на НАП и Завод Дружба/. След предварителна уговорка.
 • Град
  Варна, Силистра
 • Държава
  Bulgaria

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org