• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Казвам се Боряна Кръстева и съм сертифициран практик по Техника за емоционална свобода (ТЕС), Пренареждане на матрицата с ТЕС, НЛП практик и Треньор по женски енергийни практики.

  С голяма радост давам най-доброто от своите знания и умения, за да помагам на клиентите си да постигнат емоционален баланс, да се справят по-лесно с предизвикателствата на ежедневния живот и да живеят по-хармонично и щастливо.

  Самата аз открих енергийната психология преди 10 години и бях тотално запленена от нея. Пробвах ТЕС за най-различни неща и бях удивена колко бързо и мощно работи.

  Въпреки, че тогава учех маркетинг, дълбоко в себе си знаех, че моето призвание е друго и мечтаех някога да се занимавам с енергийна психология.

  През следващите години открих и женските енергийни практики, които ми помогнаха да се възстановя физически, енергийно и емоционално след раждането на първия ми син. Те са другата ми страст и нещо, което усилено изучавам и практикувам през последните 6 години.

  Човек винаги има какво ново да открие и за мен е истинско удоволствие постоянно да съм ученик в тези мои любими теми. Затова и постоянно надграждам чрез курсове и обучения и много часове четене и изпробване на различни неща. Така след това мога да съм още по-ефективна в работата си с вас.

  Мога да помогна и на вас да се научите да премахвате негативните емоции с лекота, а на дамите – да имат по-добро женско здраве и връзка с истинската си женска природа. Щастлива съм, че мога да прилагам тези истински работещи, нежни и много мощни техники, за да помагам както на себе си, така и на вас.

  Ако усещате, че сме на една вълна, ще се радвам да работим заедно!

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org