Жизнена цел - отвъд предците и миналите животи - сертификационен семинар с Шарън Кинг
Мар 24

Жизнена цел - отвъд предците и миналите животи -...

С Пренареждане на матрицата на жизнената цел можете да изцелите унаследеното от предците и...

 

С Пренареждане на матрицата на жизнената цел можете да изцелите унаследеното от предците и...


 • МАТРИЦАТА НА ЖИЗНЕНАТА ЦЕЛ  24-25 март 2019

  Питали ли сте се защо сте тук?

  future present pastМоже би имате усещането за някакво по-висше предназначение, което още не сте открили. Поради което се чувствате изгубени и откъснати от всичко.
  Струва ли ви се понякога, че сякаш вселената се опитва да ви научи на нещо? Възможно ли е трудностите и предизвикателствата, през които сте преминали да са имали по-дълбок смисъл? Ами болестите и моделите, които се предават във вашето семейство? Чудили ли сте се дали нямат някакво послание или нещо, което трябва да научите?
  Ами убежденията и отрицателните емоции? Питали ли сте се откъде произлизат и защо по някакъв начин ви пречат да продължите напред?
  Ами вашият божествен потенциал? Имате ли чувството, че сте определили какъв е и вече сте го достигнали? И ако не сте, какво ви коства да не бъдете самите себе си и да живеете само като частица от това, което дълбоко в себе си знаете, че можете да бъдете.

  Искате ли да откриете жизнената си цел?

  Какво би станало, ако успеете да разберете защо сте дошли на Земята и откриете висшата цел на душата си?

  Представете си какво ще е да можете да разбирате дълбокото значение на житейските преживявания и да трансформирате начина на възприемане на техния смисъл. Да можете да разберете и да трансформирате заболяванията, които се предават във вашата фамилия и да се освободите от моделите на предците си?

  Искате ли да трансформирате убежденията и отрицателните си емоции, за да можете напълно да разберете откъде произлизат и да добиете сила да ги променитеИ

  Ами божественият ви потенциал? Как ще се почувствате, ако можете да установите какво ви пречи да го достигнете и да живеете личната си истина?

  Този семинар ще ви помогне да направите всичко това.

  На този семинар вие ще:

  • Откриете предназначението си и договора на душата си
  • Ще научите как миналите ви животи влияят на вашето настояще
  • Ще промените преживяванията си в миналите си животи
  • Ще изчистите полетата на предците си
  • Ще се запознаете с НОВАТА техника Light Matrix
  • Ще задълбочите разбирането си за това къде са възникнали вашите убеждения и отрицателни емоции
  • Ще се научите да трансформирате травмите в утробата и по време на раждането
  • Ще изчистите блокажите, които ви пречат да постигнете божествения си потенциал
  • Ще се свържете и ще подобрите връзката си с духовното си Аз
   

  Елате на този невероятен семинар на Шарън Кинг, създателката на протоколите за Пренареждане на Матрицата на раждането, споменати в книгата на Hay House “Пренареждане на Матрицата с ТЕС”

  Изисква се владеене на ТЕС ниво 2, за да участвате в този семинар.


  За водещата


  Шарън Кинг, създателка и директор на ''Ново Магическо Начало'' и автор на “Излекувайте раждането си, излекувайте живота си” работи в областта на емоционалното здраве от 19 години. Пътуването й започва, когато убиват сродната й душа и тя е принудена да се справя с емоционалните предизвикателства, свързани с това. Научила се не само как да ги преодолява, но и как да трансформира емоциите си на много дълбоко и фундаментално ниво. Личната криза не била краят, а се превърнала в ново начало и дълбоко лично търсене как емоциите влияят на нашето здраве и благополучие.

  Шарън учила при безброй водещи учители в полето на емоциите, енергията и здравето. Постепенно започнала да обединява наученото и да го усъвършенства. Години наред специализирала върху преживяванията по време на раждането и как те влияят на емоционалното здраве по време на детството и в по-късните години. Разработила протоколи за Пренареждане на Матрицата на раждането, които се превърнали в крайъгълен камък в техниката за самопомощ, наречена Пренареждане на Матрицата. Става водещ специалист в тази област и нейните техники са публикувани в книгата “Пренареждане на Матрицата с ТЕС”, издадена от издателския гигант Hay House през август 2010. Публикува собствена книга - “Излекувай раждането си, излекувай живота си” през септември 2015.

  Сега продължава се развива своите техники и да прави семинари и обучения върху тях по целия свят. В момента се специализира да обучава хората как да намерят жизнената си цел, да изчистят моделите на предците си и да работят с миналите си животи. По този начин разширява работата по Пренареждане на Матрицата на раждането и им позволява да открият това, за което са дошли на Земята със семинара върху Матрицата на жизнената цел.


  Шарън е чест лектор на уебинарите от програмата за Пренареждане на Матрицата, които се посещават от хиляди практици по Пренареждане на Матрицата и ентусиасти от целия свят.

  Едно от основните й качества е способността й да отключва потенциала на хората. Тя е интуитивна и състрадателна и може да помогне на хората като освети блокажите им и внимателно ги трансформира, комбинирайки емоционална и енергийна работа. Поради това работата й печели популярност из целия свят.

  Обича да работи и с цветове и използва системата Цветно огледало и лечебния вариант - Дикша в своята мисия да пробужда, трансформира и помага на другите да направят същото.


  Квалификации:

  Шарън Кинг е квалифициран IIHHT, MICHT терапевт и член на AMT


  - ТЕС &Пренареждане на Матрицата – напреднал практик и обучаващ
  - Пренареждане на Матрицата на раждането – създател и обучаващ
  - Цветни огледала – практик и учител
  - APPPAH Лечение на Метатрон
  - Възстановяване на връзката
  - НЛП&Терапия на времевата линия – практик
  - Език на тялото CBP
  - Алергия и антидоти

  Предишни терапии, които е изучавала:

  - Масаж
  - Ароматерапия
  - Рефлексология
  - Индийски масаж на главата
  - Горещи камъни
  - Рейки

  Преподавала е Пренареждане на Матрицата на раждането в: Австралия, Канада, Чехия, Дания, Германия, Южна Африка, Обединеното кралство, Съединените щати.

  Вижте събитието на сайта на Шарън  www.magicalnewbeginnings.com


  Инвестицията за Пренареждане на Матрицата на жизнената цел е 300 лв. и 250 ако участвате и в Пренареждане на Матрицата на раждането.  Запазете своето място като капарирате или платите пълната сума до 20 февруари 2019 г.

  За информация и записване тел. 0888 047 361 и 0888 923 621

   
  Loading content, please wait.
 • Категория
  семинар Пренареждане на Матрицата
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  ul. "Nezabravka" 25, 1113 g.k. Iztok, Sofia, Bulgaria Парк-хотел Москва
 • Включете администратори
  Ирена Рельовска-Бартън

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org