Чисто начало в Новата година. Да се освободим от страховете и ограничаващите вярвания
Ян 30

Чисто начало в Новата година. Да се освободим от...

 

 • За Лекцията: С какъвто и проблем да дойдете при мен, винаги търсим отговор на този въпрос – какво е вътрешното ти вярване, което провокира подобни усещания, което те вкарва все в такива сходни ситуации, което те кара да реагираш по един и същ болезнен начин? Каква е тази твоя вътрешна потребност, която има нужда да бъде задоволена, да бъде доказана за пореден път, да бъде валидирана и потвърдена?


  Дали се отдаваш на вредни навици, защото вярването ти говори, че само чрез тях влизаш в отбора на готините? По същия начин както това се случи в 7ми клас? За нищо на света не можеш или искаш да се откажеш от тях, защото това ще те изкара от ролята на “готиния”, и ще се превърнеш в неуверен смотаняк?


  Дали при всяко нервно напрежение се успокояваш със сладкиши, защото подсъзнанието ти помни всички онези моменти когато детето е получавало лакомство за награда и успокоение?


  Дали неуспешните ти връзки и сходния тип неудачни партньори на които попадаш нямат общо с подсъзнателното ти вярване, че не си достатъчно добър и не заслужаваш нищо по-добро от това?


  Или пък все не успяваш да започнеш или довършиш начинанията си, нещо невидимо те спъва и проектите ти никога не виждат бял свят? Може би заради няколкото десетки години в които си чувал от баща си как от теб нищо не става, и в теб се е загнездило вярването “Така и така няма да успея, защо изобщо да пробвам. Сигурно ще се проваля”

  Каквато и да е твоята тема, тя ВИНАГИ се крепи на пирамида от подсъзнателни вярвания. Кое е твоето вярване, което има нужда от валидиране, доказване и утвърждаване? Ако искаш да скъсаш вечно повтарящия се модел, е добре да се гмурнеш в подсъзнателния си свят и да откриеш саботиращите те вярвания.

  Всички си имаме тези вярвания. Много често изобщо не подозираме за тях, но съзнателният ум вижда затрудненията в живота ни без да разбира “защо това продължава да се случва?”; “защо продължавам да реагирам по този начин?”


  Не съм достатъчно добър

  Не заслужавам

  Глупав съм

  За нищо не ставам

  На хората не може да се вярва

  Никога няма да бъда добра майка

  Опасно е да се довериш

  Парите са мръсни

  Кое е твоето вярване, което саботира успеха и щастието ти? Сковава те в лапите на страха, спъва те?

  Мнозина от съвременните мотиватори казват “Скочи! Осмели се! Предизвикай се! Действай! Изправи се срещу страховете си, разбий ги!”

  Понякога това работи! Но когато тези вярвания са толкова дълбоко вкоренени, стъпили на силни травматични преживявания, създали сложни подсъзнателни програми – нещата не сработват така лесно. Иска се дълбочина, която да пренапише саботьорите изоснова в подсъзнанието.

  Как точно става това – ще говорим и преживеем заедно по време на срещата ни!

  Идваш ли?

  "Пренареждане на Матрицата с ТЕС" е най-иновативният, всеобхватен и ефективен метод от енергийната психология. ЗАПОВЯДАЙТЕ на поредната отворена среща с Марти Иванова, на която ще получите най-важните основи в разбирането и прилагането на метода "Пренареждане на Матрицата". Ще получите практически инструменти за работа, и още - ще преживеете във водена от Марти сесия, вашето лично преживяване в Матрицата. Мечтали ли сте някога да се върнете в миналото и да поправите някои неща? Сега вече е възможно! Преживяното в Матрицата се отразява мигновено на всички нива и осезаемо подобрява качеството на живот.

  ЗАЯВЕТЕ СВОЕТО МЯСТО НА INFO@SVOIZBOR.COM или чрез формата за регистрация: https://goo.gl/forms/UhO9jubz4jWbZboE2

  (Местата са ограничени)

  Информация на тел. 0889 695 444


  Интуитивна техника, Пренареждане на Матрицата лесно стига до корена на проблема. Изключително ефективна е за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, е че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота.


  Матрицата позволява буквално да навлезеш в спомените, но не емоционално преживявайки наново травмата, а само наблюдавайки случилото се – за да видиш и разбереш. Помага да завършиш спомена по нов, позитивен начин. Не караме клиента просто да мисли по различен начин за този спомен, а му позволяваме да промени спомена в собственото си подсъзнание. Трансформираме неприятния спомен и негативното убеждение, в позитивен спомен и позитивни убеждения.


  Мечтали ли сте някога да се върнете в миналото и да поправите някои неща? Сега вече е възможно! 

  Преживяното в Матрицата се отразява мигновено на всички нива и осезаемо подобрява качеството на живот.


  ЗАПОВЯДАЙТЕ на поредната отворена среща с Марти Иванова, на която ще получите най-важните основи в разбирането и прилагането на метода “Пренареждане на Матрицата”. Ще получите практически инструменти за работа, и още – ще преживеете във водена от Марти сесия, вашето лично преживяване в Матрицата.


  Ограничаващи вярвания, травматични и тягостни спомени, физически заболявания, негативни поведенчески модели, ирационални страхове, фобии, алергии,


  Готови ли сте да отидете още по-напред в личното си развитие? ВРЕМЕ Е да пренаредим Матрицата.


  КОГА: 30.1.2019

  КЪДЕ: София, Център Есенс, ул. Шести септември 37

  ЧАС: 18:30 ч. – 20:30ч

  ВХОД: 20 лв. (заплаща се на място) Вход за двама = 30 лв.)

  ЗАПАЗЕТЕ МЯСТО на email: info@svoizbor.com или тук: https://goo.gl/forms/UhO9jubz4jWbZboE2

  MЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ


  СРЕЩАТА Е ОТВОРЕНА за всеки. Независимо дали е преминал обучение в ТЕС, или пристъпва за първи път към енергийната психология.

  За лектора: Марти Иванова е дългогодишен консултант по личностно развитие, холистичен терапевт. Един от броящите се на пръсти advanced практици в България, дипломиран енергиен психолог към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (AAMET – Великобритания), Българска асоциация по енергийна психология и EFTMRAcademy. Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят преди 10 години и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си. Приложен психолог, писател, лектор, вдъхновител на промени и мотиватор, тя е автор на един от най-обичаните сайтове за духовно пробуждане, дълбоко себепознание, вдъхновение и трансформация – www.svoizbor.com. Позната от множество публикации в електронни и печатни медии. Работи съвместно с най-бележитите световни вдъхновители и носители на новото познание: Нийл Доналд Уолш, Карл Доусън, Лий Каръл, дон Мигел Руиз, Мел Гил, Инелия Бенц. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации, води курсове и семинари из цяла България. Помага на хората да намерят призванието си – своя личен и уникален път, да открият и разгърнат изцяло потенциала си.

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, център Есенс, ул, Шести септември 37
 • Включете администратори
  Мартина Иванова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org