Практически семинар с ТЕС : Да привлечем повече изобилие в живота си!
Мар 28

Практически семинар с ТЕС : Да привлечем повече изобилие в...

„Изобилието не е нещо, което получаваме, избилието е нещо, на чиято вълна се настройваме.” – Уейн Дайър ...

 

„Изобилието не е нещо, което получаваме, избилието е нещо, на чиято вълна се настройваме.” –...

  • 28.03.2019 г. - четвъртък от 18.30ч. до 20.00ч.
  • гр. София, ул. Веслец 6

  Когато си представиш себе си заобиколен от изобилие, какво виждаш? Много пари, скъпи коли, яхти, красиви и богати хора? Това е картина, която много от нас носят в ума си.

  Но изобилие не означава само винаги да имаме достатъчно пари, макар това да е част от него и презрението към парите прекъсва потока на изобилие към нас. Изобилие се проявява във всеки един миг от нашето ежедневие, в нашите хармонични лични връзки, в нашите избори и чувства.

  Изобилието има много лица, цветове, вкусове, аромати и форми. Намери онази, която отговаря на твоите вътрешни нужди и стремежи и поеми смело към нея.

  Ако постоянно повтаряте, колко сте бедни, вие ще си останете бедни. Ако постоянно говорите и мислите за изобилието, то просто ще присъства в живота ви. Във всеки един момент, вие имате избор. Можете да видите ограниченията пред вас или изобилието. Изборът е ваш. Това, което виждате зависи от вашата нагласа. Повечето от нас са програмирани от медиите, които търсят негативното, както и от нашето образование, родители и всички други около нас, повечето от нас виждат реалността на недоимъка. Но реалността на изобилието също съществува.

  Ясният ум води до истинско изобилие. Убежденията, че нещо не е достатъчно идват от недоимъка, не от изобилието. Убежденията, че парите са нещо лошо или че няма достатъчно за всички, пораждат автосъботиращи действия. Изобилието вибрира с енергията на достатъчност и богатство, на щедрост и благодарност!

  С помощта на Техниките за Емоционална свобода ще се освободите от стари вярвания, убеждения и ограничения свързани с изобилието. Груповата енергия помага да направим квантов скок, което няма как да направите сами.

  Поемете пътя за лична промяна и не забравяйте – Променяйки себе си, променяте целия свят около вас.

  Водещ:

  Бойка Боянова

  Сертифициран практик по ТЕС /Техники за Емоционална свобода/. Член на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/. Консултант по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Посланик на Матрицата към EFT&Matrix Reimprinting Academy. Индивидуални консултации, групови практики, семинари и демотстрации с ТЕС и Пренареждане на Матрицата.

  Практическият семинар с ТЕС : Как да привлечем повече изобилие в живота си, ще се проведе на 28.03.2019 г. – четвъртък в студио „Намери вътрешен мир” – гр. София, ул. „Веслец” 6.

  Такса за участие – 22 лв. – плащане на място.

  За въпроси и регистрация:

  Бойка Боянова – bboyka@gmail.com, 0887 51 11 22


 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр. София, ул. Веслец 6
 • Включете администратори
  Бойка

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org