Енергийната психология – мост между два свята
Фев 02

Енергийната психология – мост между два свята

Или как най-лесно да постигнете физически, емоционален и душевен комфорт? Трансформиращо събитие...

 

Или как най-лесно да постигнете физически, емоционален и душевен комфорт? Трансформиращо събитие...

Зарежда картата...
 • Време е да отключите истинския си потенциал!

  Спрете да се примирявате с обичайното в живота и работата си… и постигнете това, което наистина искате!

  Сериозни ли сте в намерението си да промените живота си и да постигнете много повече в личен и професионален план? Искате ли да се свързвате лесно с хората, да постигате значими резултати и да се чувствате отлично? Тогава този еднодневен практически семинар, насочен към енергийната психология, е за ВАС.

  Той е вашият шанс да получите безценна информация и практически умения, които да ви покажат как да подобрите живота си във важната за вас насока, независимо дали е тя е лична, здравна или професионална. Това еднодневно събитие ще ви помогне да погледнете на ситуацията, в която се намирате, под нов ъгъл и ще ви превърне в човек, който наистина сам създава своето настояще.

  Този еднодневен семинар е най-добрата инвестиция в себе си, която можете да направите.

  Инвестирането в себе си има по-голяма възвращаемост от всички останали дейности. Семинарът е за тези, които искат да постигнат повече в личния и професионалния си живот без да се налага да жертват ценните за тях неща и хора в този процес.

  В това събитие с изключителна практическа насоченост, ще се изправите срещу собствените си ограничаващи вярвания и ще бъдете подтикнати да се замислите защо не получавате резултатите, които искате. Така, водени ръка за ръка от лекторите – едни от най-добрите в своята сфера - ще направите първите няколко крачки в посоката, която искате, независимо дали става дума за лични или професионални отношения.

  Всеки участник ще си тръгне с подарък и ще има възможност да спечели голяма награда!

  Не пропускайте това единствено по рода си събитие! 

  Очакват ви различни лектори с много различен професионален опит, всеки от които ще ви даде ценна практическа информация, за да се справите с лекота за важен за вас проблем или емоционално състояние.

  Всяка лекция включва лекционна и практическа част, така че да имате възможността да изпитате още на място благотворното влияние на енергийната психология и да си тръгнете окрилени и вдъхновени от бъдещето, което ви очаква и което ще изградите сами!

  Всеки посетител ще получи специален подарък, а в края на деня ви очакват още по-големи награди и изненади! Затова елате навреме и останете до края!

  След огромния успех на събитието през 2019 г. нямаме търпение да постигнем още повече през 2020, за да променим заедно живота си към по-добро!

  Следете www.enepsy.bg за повече и пълна информация на събитието в следващите месеци!

  ДАТА: 2 февруари, 2020 г

  ВРЕМЕ: 9:30 – 18:30 часа

  Регистрация на място от 9:00 до 9:30 часа

  Допълнителна информация или въпроси на 0888 27 68 02.


  Организатор

  Гергана Радович

  Холистичен терапевт, сертифициран преподавател по ТЕС към БАРЕП и EFTMRA Великобритания

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Общи
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София
 • Включете администратори
  Гергана Радович

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org