• Ще си зададем въпроса: Какво значи да бъда осъзнат, нужно ли ми е?

  Ще говорим за Любовта като за творящата сила на Битието.

  В изследването на тези въпроси ще Ви запозная с терапията на д-р Едуард Бах. Неговите 38 есенции от диворастящи растения са ключ към потенциалите и добродетелите, присъщи на нашата душа. Този метод за лечение и самопознание е една западна система с източна философия. Там негативните изживявания са симптоми за заложените в душата ни богатства.

  Второто, с което ще Ви занимая, е енергийна психология като:

  ֍ Техники за емоционална свобода – ТЕС,

  ֍ Пренареждане на матрицата с ТЕС,

  ֍ Пренареждане на матрицата на раждането и

  ֍ Светлинната матрица.

  Всички изброени практики са нежни методи, базирани на известното потупване по меридианни точки (ТЕС). Те трансформират негативните преживявания от нашето минало, когато сме създали убеждения и вярвания за себе си и света, които днес не ни служат да бъдем щастливи. Голяма част от тях дори не осъзнаваме, но тялото ни съхранява в своето енергийно поле. Освобождаването им води до прилив на енергия, осъзнаване и отваряне на вътрешния път към мир и хармония със себе си.

  Ще Ви поднеса информация по запомнящ се начин, ще Ви ангажирам емоционално и ще Ви провокирам да направите следващата стъпка към Вашия вътрешен Велик Човек, изживяващ и пребиваващ в Любов и Смисъл.

  Аз се казвам Мария Петкова, завършила съм актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Продължавам да развивам интереса ми към дълбоката вътрешна природа на човека чрез изкуство, сугестопедия, „нежната емоционална терапия“ на д-р Бах и енергийна психология. От няколко години съм майка, което разгърна живота ми в новите хоризонти на познание.

  С трепет провеждам подобни събития, защото се вълнувам от възможността да споделя моето вдъхновение по начин, който да разчупи традиционните представи и да направи прекараното време заедно специално за всеки един от нас.

  19.06.2019.

  18:00 – 21:00

  София, кв. Студентски град, ул. Йордан Йосифов 6

  Цена на събитието: 15 лева.

  Участието става с предварително записване по телефона или мейл: 0887631914, sazvuchie@gmail.com 


 • Категория
  Общи
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София, кв. Студентски град, ул. Йордан Йосифов 6
 • Включете администратори
  Мария Петкова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org