Пренареждане на Матрицата – отворена лекция и демонстрация
Ное 20

Пренареждане на Матрицата – отворена лекция и демонстрация

Пренареждане на Матрицата – отворена лекция и демонстрация

 

Пренареждане на Матрицата – отворена лекция и демонстрация

 • БЕЗПЛАТНА ОТВОРЕНА лекция и демонстрация за практици и неспециалисти

  20 ноември 2019 г.– гр. София, ул. Веслец 6

  ЗАЯВЕТЕ СВОЕТО МЯСТО на тел. 0887 511 122

  MЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

  Какво представлява метода Пренареждане на матрицата?

  Пренареждане на Матрицата с ТЕС е терапевтична техника от енергийната психология, надграждаща ТЕС (Техники за емоционална свобода), разработена през 2008 г. от Карл Досън. Обединява ТЕС с разбирания от новата биология, епигенетика и квантова физика, морфичните полета и Закона за привличането.

  Основният принцип, залегнал в ПМ, е, че всичко е създадено от вибрираща енергия и е обединено в едно цяло – полето на Матрицата. Така ние самите сме създатели на собствените си преживявания чрез собствени си мисли и емоции.

  Прилагайки техниката за Пренареждане на матрицата всеки може да постигне бърза лична трансформация, вътрешен мир и едно ново отношение към себе си и заобикалящия го свят.

  Този терапевтичен метод от енергийната психология надгражда ТЕС и ни позволява да намираме и да се освобождаваме от ограничаващи и негативни вярвания по един нежен и щадящ начин. Пренареждане на матрицата представлява водена от терапевта медитация с ТЕС, която позволява да се връщаме към свои минали АЗ (наричано още ЕХО) с цел да им помогнем да преодолеят по-лесно и ефективно травматични преживявания, да променят свои ограничаващи вярвания.

  Кога може да се прилага Пренареждане на матрицата?

  Пренареждане на Матрицата се прилага за същите психо-емоционални, психо-соматични или физически проблеми както и ТЕС, но заради медитативнвата компонента стига с лекота до по-дълбоки пластове на ума.

  С Пренареждане на матрицата можете да достигнете до нови трасформиращи прозрения, да замените стари саморазрушаващи възприятия за себе си и света, с което да постигнете повече баланс и да подобрите душевното и физическото си здраве.

  Водещ: Бойка Боянова

  Посланик на Матрицата към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска Асоциация за Развитие на Енергийната Психология, ученичка на Карл Досън - създател на метода Пренареждане на Матрицата и Ирена Рельовска-Бартън – единствената българка обучавана от Гари Крейг – създал и популяризирал ТЕС сред милиони хора по света. 

 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр. София, ул. Веслец 6
 • Включете администратори
  Бойка

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org