Групова практика с ТЕС и диагностика на Аурата
Фев 18

Групова практика с ТЕС и диагностика на Аурата

Групова практика с ТЕС и диагностика на Аурата

 

Групова практика с ТЕС и диагностика на Аурата

 • Практическият семинар с ТЕС : Как да привлечем повече изобилие в живота си!

  Диагностика на аурата и чакрите с Аура камера

  18 февруари 2020г - 18,30 ч.

  София, ул. Веслец 6

  Местата са ограничени

  „Изобилието не е нещо, което получаваме,

  избилието е нещо, на чиято вълна се настройваме.”

  Уейн Дайър

  Когато си представиш себе си заобиколен от изобилие, какво виждаш? Много пари, скъпи коли, яхти, красиви и богати хора? Това е картина, която много от нас носят в ума си.

  Но изобилие не означава само винаги да имаме достатъчно пари, макар това да е част от него и презрението към парите прекъсва потока на изобилие към нас. Изобилие се проявява във всеки един миг от нашето ежедневие, в нашите хармонични лични връзки, в нашите избори и чувства.

  Изобилието има много лица, цветове, вкусове, аромати и форми. Намери онази, която отговаря на твоите вътрешни нужди и стремежи и поеми смело към нея.

  Във всеки един момент, вие имате избор. Можете да видите ограниченията пред вас или изобилието. Изборът е ваш. Това, което виждате зависи от вашата нагласа.

  Убежденията, че нещо не е достатъчно идват от недоимъка, не от изобилието. Убежденията, че парите са нещо лошо или че няма достатъчно за всички, пораждат автосъботиращи действия. Изобилието вибрира с енергията на достатъчност и богатство, на щедрост и благодарност!

  С помощта на Техниките за Емоционална свобода ще се освободите от стари вярвания, убеждения и ограничения свързани с изобилието. Груповата енергия помага да направим квантов скок, което няма как да направите сами.

  Поемете пътя за лична промяна и не забравяйте – Променяйки себе си, променяте целия свят около вас.

  Ще имате възможност да се възползвате от диагностика на аурата с Аура Камера преди практиката с ТЕС и в края на събитието и сами да оцените промените настъпили при вас, с помощта на Стойчо Георгиев.

  Човешката аура представлява енергийното поле около физическото тяло. Аypaтa на здрав човек имa eлипcoвиднa или яйцeвиднa фopмa около физическото тялo и ce пpocтиpa нa 2-3 мeтpa извън него. Фopмaтa, paзмepът, цвeтoвeтe и яcнoтaтa нa тeзи цвeтoвe ca индиĸaтop зa физичecĸoтo, eмoциoнaлнoтo, миcлoвнoтo и дyxoвнo блaгoпoлyчиe.

  Аура камерата позволява да се визуализира разпространението на енергията по цялото тяло. Чрез нея се наблюдава динамиката, формата, цвета и големината на индивидуалната енергетика и се добива представа за моментния баланс между енергиите на отдаване и приемане. Апарата ясно фиксира проблемните области в случай на дисбаланс в енергийните центрове, наречени чакри. Това е единственият уред, с който може да се проследи връзката между емоции и болест и да се намери пътя към здравето.

  ВЪЗМОЖНОСТИ НА АПАРАТА:

  • Снимка и диагностика на аура и чакри;

  • Изследване на енергийната структура на човек;

  • Апаратна диагностика на психическо, емоционално и енергийно състояние;

  • Баланс на енергиите Ин и Ян;

  • Съотношение на дух / разум / тяло;

  • Качество на релаксация и ниво на стрес;

  • Размер и интензитет на биополето;

  • Цветови спектър и анализ на основните личностни характеристики;

  • Качество на енергиите – интуитивна, ментална, емоционална и физическа.

  Водещ груповата ТЕС практика:

  Бойка Боянова

  Сертифициран практик по ТЕС /Техники за Емоционална свобода/. Член на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/. Консултант по ТЕС и Пренареждане на Матрицата.

  Аура анализ на енергийната ни система с помощта на аура камера:

  Стойчо Георгиев

  Финансова компенсация - 30 лв

  Включва две снимки на аурата преди и след практиката с ТЕС.

  МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! За да заявиш своято място ми изпрати имейл с двете си имена и телефонен номер за връзка с теб на bboyanova11@gmail.com, или на телефон 0887 511 122 Отбелязването в събитието НЕ е достатъчна заявка за участие.

 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр. София, ул. Веслец 6
 • Включете администратори
  Бойка Боянова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org